Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Paul’s Boutique London: dat de fashionwereld veroverde

Paul’s Boutique London werd in het jaar 2000 opgericht door Paul Slade. Aan de basis lagen zijn persoonlijke ontwerpen waarmee hij in de Portobello Road Markt de consumenten direct trachtte te bereiken. Nooit had hij het overweldigende succes van zijn handtassen durven voorspellen. In korte tijd liepen beroemdheden zoals Pippa Middleton en Rita Ora met een van de ontwerpen om de arm. Intussen worden de handtassen in meer dan twintig landen verkocht. Toch blijven de ontwerpen altijd trouw aan hun bakermat: de levendige Londense straten boordevol unieke architectuur en bruisende persoonlijkheden. Voor Pauls Boutique London is het leven te kort om saaie handtassen te dragen. Ook wij zijn die mening toegedaan.

Creëer trends met de unieke stijlen van Paul’s Boutique London

Paul’s Boutique London slaagt er iedere keer opnieuw in om upcoming trends tijdig te detecteren. De nieuwste lijnen worden veelvuldig overgenomen door influencers en bereiken in een mum van tijd de catwalk, om zo uiteindelijk bij het grote publiek terecht te komen. Pauls Boutique London is een merk dat inspireert en de handtaswereld tracht te veranderen. Door te kiezen voor de handtassen van dit label kies je ervoor om een gewaagde look aan te nemen en als durfal door het leven te gaan. De unieke handtassen komen in diverse stijlen waarbij opvallende kleuren, contrasterende designs en futuristische ontwerpen eerder regel dan uitzondering zijn. Vind je dat iets te veel van het goede? Pauls Boutique London heeft ook een casual lijn handtassen, shoppers en portemonnees waarbij je stijlvolle combinaties kan opzoeken. Vandaag de dag brengt Pauls Boutique London zelfs eigentijdse rugzakken op de markt waar niet alleen dames maar ook tieners mee kunnen pronken. Wedden dat ze op de universiteit stikjaloers zullen zijn op deze trendsetters?

Stijlvolle kwaliteitsmode voor alle momenten

Een trendsetter moet altijd op verschillende markten thuis zijn. Daarom kiest Pauls Boutique London dan ook voor uiteenlopende lijnen die altijd wel een bijzondere twist herbergen. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen in opvallende kleuren terwijl anderen dan weer kiezen voor het neutrale zwart. Soms zijn ze een stukje chiquer terwijl ze de andere keren kiezen voor een opvallende street style. Het voordeel is alvast dat je de (hand)tassen eenvoudig kan combineren met hun aanbod aan portemonnees. Je zal vast een gelukzalige match vinden die jou de nodige voldoening geven kan. Laat dat universele nu net een van de krachtlijnen zijn van Paul’s Boutique London.