Noclaim: allesbehalve een claim op saai en gehoorzaam

Noclaim, dat werd opgericht in 2013 door moederbedrijf Mabi, kiest voor een schoenenstijl die simpelweg een beetje ongehoorzaam is. Hiervoor combineert het merk de meest hippe trends met klassieke toevoegingen en tijdloze modellen. Het is telkens opnieuw een palet boordevol nuances en contrasten, aansluitend bij onze alledaagse levensstijl. Het label heeft collecties zowel voor heren als voor dames, waarbij vooral de lente- en zomercollectie in het oog springt. Bovendien is het schoenenmerk jaarlijks aanwezig op talloze tentoonstellingen, zoals in de Expo te Antwerpen en op de zo gewaardeerde Micam te Milaan. Op die manier verspreidt het de blijde boodschap en bouwt het verder aan zijn internationale naamsbekendheid. De filosofie van de 30 medewerkers van het bedrijf? De producten af te stemmen op het individu en daarbij een continue hoge kwaliteit vasthouden.

Diversiteit staat bij Noclaim voorop

Voor Noclaim is geen enkel individu uniek. Daarom kiest het merk voor een breed assortiment, waarbij het aandacht heeft voor uiteenlopende internationale stijlen en gelegenheden. De ongecompliceerde vormgeving maakt de schoenen dan ook toegankelijk voor heel wat dagdagelijkse gelegenheden. Een witte sneaker onder een urban spijkerbroek kan in alle eenvoud vervangen worden door een stijlvolle variant voor onder een casual jurk. Steeds uitermate comfortabel. Toch kan men ook tussen de verschillende sneakers en veter- en herenschoenen heel wat verschillen opmerken. Noclaim is immers van mening dat ieder individu in al zijn enigheid het beste hoort te krijgen. Dankzij zijn brede assortiment weet het merk die visie waar te maken. Mainstream? Dat behoort dan weer niet tot de mogelijkheden.

Hoogwaardige kwaliteit voor alledaags voetcomfort

Stijlvol en chic? Dan zijn vrouwenvoeten vaak het eerste slachtoffer. Voor Noclaim gaat die redenering echter niet op. Natuurlijk moet je jezelf soms verliezen vooraleer je jezelf kan vinden, zoals dit label maar al te vaak op zijn Instawall verkondigt. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je aan voetcomfort moet inboeten. Alle schoenen werden dan ook met de nodige zorg gefabriceerd. Hierbij was er uitbundige aandacht naar het ademen van de schoen en het tegengaan van wrijving. Toch is die kwalitatieve insteek ook te merken in pakweg het gebruik van het beste leder voor de stevige laarzen. Zeker tijdens de koudere dagen bewijst dat een echte meerwaarde te zijn, terwijl het zoals steeds de super trendy stijl in ere houdt. Kortom, Noclaim combineert een fantastische kwaliteit met een ultiem comfort, een trendy stijl, een tijdloos jasje en een tikkeltje ongehoorzaamheid.