Ezekiel
4 item(s)
Volgen

Ezekiel: geeft een urban toets aan iedere outfit

Het Amerikaans merk Ezekiel vond zijn oorsprong in de befaamde Californische skatecultuur op het einde van de vorige eeuw. Het doet bijna denken aan de Bijbelse figuur: alhoewel ook dit label zich oorspronkelijk focuste op een doelgroep in ballingschap, groeide het uit tot veel meer dan dat. Dit merk evolueerde samen met zijn tijd en richt zich vandaag de dag voornamelijk op tijdloze mode van hoge kwaliteit. Zowel heren als dames zijn welkom bij dit merk en ook de focus ligt op diverse stijlen. Hun motto, ‘All we have is now’, lijkt zo wel tot leven te komen.

Ezekiel brengt kleding voor alle stijlen

Waar het ooit allemaal begon bij de skatecultuur, is het assortiment van Ezekiel vandaag veel ruimer. Denk bijvoorbeeld aan broeken, hemden, shirts en shorts maar ook aan accessoires, buitenkledij en breiwerken. Het oorspronkelijk DNA bleef echter altijd wel aanwezig. Alhoewel een casual look perfect mogelijk is, zullen vrouwen er bijvoorbeeld voornamelijk kleding vinden dat toch wel een urban look draagt. Bij de shirts kunnen we die urban look herkennen aan de opvallende en soms geinige prints. Aan de jassen herkennen we die dan weer dankzij de toevoeging van hippe afwerkingen, waarbij we onder andere denken aan een opvallende of gekleurde kraag. Ook voor de heren gaat die redenering perfect op. Zij zullen vooral kledingartikelen terugvinden die een stoere look uitdragen. Toch profileert het merk zich als een echte alleskunner. Zo heeft het ook stijlvolle jurken, elegante hemden en neutrale shirts of mantels. Bij Ezekiel trachten ze iedere stijl te plezieren.

Stijlvolle oplossingen voor iedere outfit

Een van de voornaamste voordelen van Ezekiel is het feit dat de kleding zeer toegankelijk en eenvoudig te combineren is. Zo kan je een grappig shirt eenvoudig combineren met een portie opvallende enkellaarzen voor een urban look terwijl je kuiert in de stad. Ga je naar het werk? Kies dan voor een leuk vestje of een hemd en geef een eigentijdse hint aan je casual look. Heb je een date? Kies voor een toegankelijke tussenparka die de vrouwelijke hals accentueert en de nodige mysterie over je heen weet te strooien. Ongeacht de outfit of de gelegenheid: de stijlvolle kledingstukken van Ezekiel bieden altijd oplossingen.