Items van het merk filteren
Alle producten van Zign1

Zign: een merk met de juiste waardes

Zign werd opgericht in 2010 en had als doel een uniek aanbod te creëren binnen de markt van de schoenen. Betaalbaar, eenvoudig en urban zijn de kernwaarden van het merk en de schoenen passen dan ook perfect bij een stadse look. Daarbij biedt Zign heel wat variatie en vernieuwing, teneinde elke outfit de juiste schoen te kunnen geven. Het gebruik van kwalitatieve materialen en echt leer zorgt ervoor dat zowel mannen als vrouwen zeker kunnen zijn van een goede kwaliteit en duurzaamheid. Deze en nog meer eigenschappen komen terug in het grote aanbod schoenen van Zign. Het is een van de meest vooraanstaande merken voor wie een eigentijdse, klassevolle en toch betaalbare outfit wil creëren.

Een stoere look met Zign

Zign valt meteen op door zijn uitgebreide aanbod vrouwenschoenen, hakken en pumps met een metronomische en urban look. Toch zijn de modellen ook geschikt voor eerder formele gelegenheden, zoals de Lilac Vamp Pumps die in lichte kleuren als roze verkrijgbaar zijn. Daarnaast is ook het aanbod sportieve schoenen uitgebreid: van compacte Plateau Sneakers tot comfortabele Monochrome Lace Up modellen, er is keuze genoeg voor dames. Natuurlijk kunnen ook mannen bij het merk terecht voor een goed paar schoenen, die eveneens een stoere look hebben door het gebruik van donkere, effen kleuren zoals zwart. De Lace-Up modellen zijn bijvoorbeeld ideaal voor formele gelegenheden dankzij de egale, glanzende afwerking. Toch ogen veel van deze modellen ook sportief door de aanwezigheid van een iets hogere zool. Ook lichtere modellen, zoals Light Brown Leather Slip-Ons en White Leather Sneakers, behoren tot het gamma. Deze bieden vooral comfort en passen daarbij bij een casual, urban look.

Schoenen voor uiteenlopende situaties

Zign is een merk dat vooral interessant is voor zij die op verschillende gelegenheden en situaties een kwalitatieve schoen nodig hebben. Comfortabel zitten thuis kan bijvoorbeeld met de slip-ons in verschillende kleuren, terwijl men met Leather Boots dan weer een casual en toch verzorgde look kan creëren. Ideaal voor een uitje met vrienden of een andere informele gelegenheid. Daarbij biedt Zign ook tal van accessoires aan om je outfit af te werken, waaronder gedetailleerde riemen, verschillende types rugzakken en schoudertassen. Allemaal in dezelfde unieke stijl waar Zign als vernieuwend merk zo bekend om staat.