REVIEW: innovatieve ontwerpen, casual mode

REVIEW is een eigenzinnig en tikkeltje rebels merk dat in 1992 werd opgericht als onderdeel van het grotere P&C Duitsland. Sinds 2008 heeft het merk zich echter helemaal losgemaakt van dat moederbedrijf. De doelgroep? Jonge vrouwen die nog niet per se weten wat ze willen in het leven, maar toch van plan zijn heel wat zaken uit te proberen. Het is kwalitatieve, uiterst betaalbare en lichtjes rebelse kleding voor vrouwen die positief in het leven staan. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het merk zich sinds 1992 al verschillende keren opnieuw heeft uitgevonden. De designs staan voor een constante zoektocht naar de nieuwste trends en laten zich inspireren door de hele wereld. Kortweg gezegd is REVIEW kleding met passie die jouw outfit net dat tikje extra geeft.

Basic modellen met details die het verschil maken

Het gros van het assortiment van REVIEW bestaat uit vrij basic modellen met een casual uitstraling. Aan elk model zijn echter leuke details toegevoegd zoals een merkteken, een kleine graphic print, een inzetstuk en ga zo maar door. Geknipt om door elkaar te mixen en te matchen en vlotjes combineerbaar tot jouw persoonlijke stijl. De grootste doelgroep van dit fashion label zijn vanzelfsprekend jonge vrouwen en dames, maar ook de mannen zijn niet vergeten. Naast een grote collectie shirts, blouses, rokjes, jurkjes, topjes en meer is er voor de mannen een selectie no-nonsense kleding met subtiele decoraties. Een populair item voor die doelgroep zijn bijvoorbeeld de diverse Noorse truien.

REVIEW: ervaar veelzijdigheid

De herencollectie van REVIEW heeft een uitgesproken informele streetstyle. Dat betekent zoveel als veelzijdige shirts die simpel te combineren vallen, jassen met trendy designs en sportieve jeans en truien. De damescollectie wordt daarentegen gekenmerkt door vrouwelijkheid dankzij de details. De ruime selectie aan basics laten een veelzijdige look toe en kunnen mooi afgewerkt worden met een van de accessoires uit het assortiment. Voor de kinderen ten slotte is er een duidelijke over-the-topstijl met prints van Disney figuren en allerhande soortgelijke decoraties. Voor elke doelgroep mag je ieder seizoen opnieuw een nieuwe collectie trendy kleding van dit fashion label verwachten, waarin het zichzelf nogmaals aan het heruitvinden is. REVIEW is kleding die je voor elke gelegenheid aan kunt doen en nooit uit de toon valt.