Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Truien voor dames7,950

Truien: een warme alleskunner voor jouw garderobe

Wanneer de temperaturen de dieperik inzakken, zijn truien misschien wel het meest geliefde item in de damesgarderobe. Ze houden niet alleen het lichaam warm en bieden een extra groot knuffelgehalte, bovendien weten ze ook in een mum van tijd de perfecte look te creëren. Met een trui kan je dan vaak ook eindeloos combineren. Diezelfde truien komen bovendien in een breed aantal variaties waarbij diverse halslijnen, materialen, kleuren, patronen en lengtes elkaar voortdurend afwisselen. Door die grote verscheidenheid aan facetten gooi je in alle stijl de eerste sneeuwbal die het winters pret pas echt doet losbarsten.

Hoe kies je jouw pull?

Het ruim aanbod aan truien maakt de zoektocht naar een geschikt exemplaar er natuurlijk niet eenvoudiger op. Aan de basis ligt hoe dan ook de stijl die je jezelf wenst aan te meten. In combinatie met een nonchalant gesneden broek kies je bijvoorbeeld voor een losse trui met een oversized look. Een bijzondere combinatie met trendy strakke broekspijpen blijft echter ook tot de mogelijkheden behoren. Op kantoor laat je dat exemplaar dan weer beter achterwege. Eenvoud kan, maar sterke kleuren kunnen gedempte tonen zeker afwisselen. Zorg voornamelijk voor een geschikte combinatie met jouw vest. Wanneer je op een eerste date met jouw lover jouw buste kracht wenst bij te zetten, kies je best voor een trui met V-hals. Nog even combineren met een kanten top en je komt bovendien ook elegant voor de dag. Natuurlijk kan je ook hier nog steeds kiezen voor een coltrui die het gezicht benadrukt. En als de winterse dagen achterwege blijven? Wanneer de temperaturen opnieuw oplopen zijn er ook truien met korte mouwen. Op die manier combineer je het mooie van twee werelden.

Pullovers en hun stoffen

Truien komen ook in diverse materiaalsoorten. Vooral gebreide exemplaren op basis van wol zijn aan een opmars bezig. Dat natuurlijk materiaal biedt een zacht karakter en laat ook een elegante indruk na. Bovendien laat het zich ook kenmerken door zijn isolerende functie waardoor het zelfs bij koudere temperaturen warm aanvoelt. Ook een regenbui kan het vaak beter overleven dan zijn concullega’s. Toch hoeft wol zeker geen verplichting te zijn. Linnen biedt bijvoorbeeld extra elegantie terwijl polyamide de stevigheid moet garanderen. Voor wie het zacht karakter centraal moet staan tijdens een romantisch avondje op restaurant, is een trui op basis van katoen dan weer een aanrader. Voor welk materiaal je echter ook kiest: steeds zullen de truien hartverwarmend werken.