-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van ZOE KARSSEN171

Zoe Karssen: voor een vleugje rock-n-roll

In 2010 werd Zoe Karssen gelanceerd door het Nederlandse design duo Zoe en Quince Karssen. Deze ambitieuze dames hadden het idee opgevat mode te lanceren voor jonge vrouwen voor wie het toch net wat edgy mag zijn. Kortom: rock ’n roll de modewereld binnen brengen door de gekende basics te herinterpreteren. Hoe ziet die herinterpretatie er dan concreet uit? Ondeugende quotes, verrassende materialen en excentrieke prints met gekende kledingstukken verweven. Het resultaat? Een casual streetwear look die trendy genoemd mag worden en al snel succes had. Zoe Karssen brengt ook vandaag de dag hippe mode zonder veel toeters en bellen met een simpele boodschap: jong zijn en gewoon lekker van het leven genieten.

Casual cool met Zoe Karssen

De stijl van Zoe Karssen kan je misschien nog het beste bekijken als de verlenging van hoe men als tiener is. Een periode waarin men vooral zichzelf aan het ontdekken is en dat ook aan de wereld willen laten zien. De mode van dit trendy label bouwt hierop voort en vraagt zich af waarom men daar ooit mee zou stoppen. Het design kenmerkt zich door eenvoudige patronen met duidelijke snitten overgoten met een stevig sausje jeugd. Patronen en ontwerpen die de link naar ons verleden leggen. Een link met een tijd toen we net onze eerste kus meemaakten en het leven nog eenvoudig was. Een jeugdige en gedurfde stijl voor wie volwassen genoeg is om haar persoonlijkheid in het dagelijkse leven ook in het straatbeeld tot uiting te brengen.

Ongecompliceerde mode voor elk moment

De edgy uitstraling van Zoe Karssen in huis halen is niet moeilijk. Het assortiment van dit fashion label beslaat een groot aantal kledingstukken. Zo kan je heel wat basics zoals topjes, sweatshirts, T-shirts en pullovers op de kop tikken. Zoek je echter een nieuw badpak of een stoere blouse? Ook dan zit je goed bij dit Nederlandse merk. Ideaal dus om te combineren met andere kledingstukken en jouw look helemaal af te werken. De basics van Zoe Karssen zijn leuke blikvangers voor jonge vrouwen met karakter op een vrije dag, maar vallen ook niet uit de toon op het werk. Moderne mode met een distinctief uiterlijk dat toch betaalbaar is? Dat is Zoe Karssen in één zin.