Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

FIORELLI: een vleugje Britse charme en functionaliteit voor iedere vrouw

FIORELLI werd in 1980 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en specialiseerde zich ook toen al in handtassen en accessoires. Lange tijd bleef het label zich ontwikkelen op het Britse eiland. Hier bleef het altijd trouw aan zijn originele filosofie: de verwerking van de beste materialen tot eigentijdse en robuuste handtassen die veel langer meegaan dan wat men van concurrenten gewoon is. Die doorgedreven zoektocht naar de beste kwaliteit in combinatie met de Britse elegantie die de handtassen siert, zorgde ervoor dat het label langzaamaan ook internationaal belangstelling wist op te wekken. Van zodra het zijn bakermat verliet, werd het label al snel opgepikt. Recent raakte zelfs Kate Middleton nog overtuigd van de klasse van deze handtassen en accessoires. Tegenwoordig is FIORELLI de nummer één handtassenproducent in het Verenigd Koninkrijk en zijn hun producten bijna overal ter wereld verkrijgbaar.

Britse elegantie en ultieme kwaliteit

Iedere handtas van FIORELLI is ontworpen zoals men het van de Britten gewoon is: creatieve ontwerpen die niet alleen uniek en praktisch zijn maar bovendien ook snel in het oog springen dankzij hun vormgeving. Die creativiteit is uiteraard rechtstreeks afkomstig van haar eigenwijze ontwerpers die vaak de wereld rondreizen om unieke ideeën en zienswijzen te incorporeren. Die succesvolle Britse elegantie weten de handtassen bovendien ook nog eens te combineren met hun ultieme kwaliteit. Een kwaliteit die afkomstig is van het gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken en dankzij de unieke fabricatiemethodes extra lang meegaan. Dat laatste is uiteraard een fikse relativering van het prijskaartje dat onlosmakelijk aan deze eigenwijze handtassen verbonden is. En de breedheid van de collectie? Dat is heel ruim te noemen want de tassen en shoppers zijn verkrijgbaar in diverse modellen, stijlen en kleuren en dit voor een breed aantal gelegenheden.

Het assortiment van FIORELLI

Naast een breed assortiment aan handtassen heeft FIORELLI heel wat meer producten in de aanbieding. Zo beschikken ze over een mannenlijn waarbij voornamelijk rugzakken en aktetassen de toonbank sieren. Ook vind je er een beperkte schoenenlijn dat zich eerder lijkt te focussen op kwalitatief vrijetijdsschoeisel. Tot slot is er een breed assortiment aan accessoires die de outfit helemaal af weten te maken en goed aansluiten met de door hen aangeboden handtassen. Het gaat bijvoorbeeld over stijlvolle zonnebrillen, (zilveren) juwelen en uurwerken. Net zoals men het al zag bij de handtassencollectie van FIORELLI, gaat het ook hier over kwalitatieve en stijlvolle exemplaren die altijd een tikkeltje excentriek weten te zijn.