Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
ESPRIT logo
Esprit Maternity logo
EDC BY ESPRIT logo
Esprit Collection logo
ESPRIT SPORTS logo
Esprit Curves logo

Esprit Collection: de dagdagelijkse kledinglijn van het Amerikaanse modemerk

Het label Esprit Collection vormt eigenlijk een onderdeel van moederlabel Esprit met zijn hoofdvestiging in Hongkong. Het kan dan ook putten uit een rijke schat aan ontwerpexpertises en een uitgebreid marketing- en distributienetwerk. Toch heeft dit label alles in huis om ook op eigen benen te kunnen staan. Het label is namelijk gedreven om moderne items te maken die geliefd zijn bij echte modeliefhebbers. Esprit Collection richt zich voornamelijk op kwalitatief hoogwaardige, trendy kleding voor het alledaagse leven. Dit zijn namelijk de items die iedere fashionista nodig heeft en die in geen enkele kledingkast mogen ontbreken.

Dagdagelijkse fashion voor een ruim doelpubliek

Bij Esprit Collection neemt men nooit halve maatregelen, integendeel. Toch kiezen ze voor ‘gewone’ dagdagelijkse fashion waarmee ze aantonen dat ‘gewoon’ niet slecht hoeft te zijn. De verschillende kledingproducten zijn immers niet alleen geschikt voor het dagelijkse leven maar zijn bovendien ook heel trendy. Het feit dat het label voortdurend met nieuwe collecties op de markt tracht te komen, geeft ook het eigentijdse karakter van ieder kledingstuk aan. Aangezien het dagdagelijkse leven zoveel uitdagends behelst, is dit label thuis in verschillende stijlen. Van kleding voor een trendy wandeling door het park tot alternatieven waarmee je zakelijk voor de dag kan komen, Esprit Collection heeft het allemaal. Ook voor de latere uren zijn er elegante kledingstukken die je van de nodige vrijheid voorzien om die heftige dansmoves uit jouw lichaam te schudden.

De ruime collectie van Esprit Collection

Een grenzeloze selectie is altijd al het credo geweest van moederbedrijf Esprit. Ook voor Esprit Collection is dat dus het geval. Het assortiment bestaat dan ook uit broeken, shirts, tops, jurken, bloesjes en zoveel meer. Zowel ’s zomers als ’s winters vind je er vast een stijlvolle outfit, gaande van extra warme wollen jassen tot losgesneden tanktops. Ondanks het brede aanbod hoef je je trouwens geen zorgen te maken over de kwaliteit, die is dezelfde als wat men reeds van het moederbedrijf gewoon is. Bij Esprit Collection vind je zorgeloos alle kledingstukken voor het vullen van jouw garderobekast.