mint&berry
82 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

mint&berry: vrouwelijkheid, charmes, romantiek en eenvoud primeren

mint&berry is een modemerk afkomstig uit Berlijn. Dit jonge modelabel werd in 2010 opgericht en kende een pijlsnelle groei. In 2012 was het bijvoorbeeld al in dertien verschillende landen beschikbaar. In 2013 voegde het, mede omwille van de oplopende interesse, een eigen accessoirelijn toe aan het assortiment. Twee jaar later voegde het hier een schoenenlijn aan toe. Vanaf dat jaar schoten de marketinginspanningen pas echt uit hun sloffen. Verschillende tours in Duitsland, een eigen website en voortdurende inspanningen om het merk bij het grote Duitse publiek bekend te maken, wierpen hun vruchten af. Uiteindelijk bleef het assortiment hierdoor groeien, waarbij het in 2017 nog een kledinglijn voor kinderen en een onderkledinglijn introduceerde. Stuk voor stuk bleken het de succesfactoren te zijn waar het label maar al te eenvoudig op in wist te spelen. Dat deden ze uiteraard in hun eigen unieke stijl. Een stijl gebaseerd op een bijzondere filosofie waarbij casual romantiek, charmes en een gevoel voor stijl hand in hand de show weten te stelen.

Een vleugje Scandinavische ingetogenheid

Iedereen weet dat de Scandinavische mode al snel in Duitsland zijn intrede deed. Niet geheel verwonderlijk is ook dit Berlijns label met die 'opvallende' kenmerken gezegend. De stijl is dan ook altijd een beetje ingetogen. Toch is dat vleugje Scandinavische ingetogenheid niet cruciaal voor de kledingproducten van mint&berry. Zo zijn ze altijd voorzien van de nodige charisma om jouw glimlach toch voldoende op te laten vallen. Naast haar gevoel voor stijl en charmes heeft het label ook een filosofie gebaseerd op romantiek. Niet voor niets vind je de meest romantische stukken in de ondergoedlijn, waarbij ook de lingerie niet ontbreken mag. Ook hier vormt ingetogenheid de basis, terwijl er toch de nodige accentuering mag geschieden voor die enkeling die het voorrecht krijgt om jouw lichaam in al z’n prachtige facetten te bewonderen. Hoe ingetogen dat dan nog mag zijn? Dat beslis je vooral zelf.

Ongeziene vrouwelijkheid met mint&berry

mint&berry verzet zich oprecht tegen een wereld waarbij geslachtsspecificaties verzacht worden. Daarom kiezen ze voor kledingstukken die op een ongecompliceerde manier de vrouwelijke rondingen en charmes benadrukken. Een voorbeeld vindt men bij de bloesjes, die via een weloverwogen snit het lichaam als een kunstwerk gebruiken om het zo te voorzien van verfijnde en eenvoudige details die het des te beter accentueren. Hierdoor verkrijg je niet alleen een eenvoudige look, maar alsook een vrouwelijke en sympathieke stijl. Bovendien kan je, dankzij bovenstaande bijzondere eigenschappen, de kledingstukken van mint&berry eenvoudig combineren tot een eigen unieke stijl.

Naar boven