Little Mistress
2 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Little Mistress
Avondjurk
  € 115,00
  € 145,00
  Little Mistress
  Avondjurk
   € 94,90
   € 109,00

   Little Mistress: speciaal voor de prinses van het bal

   Little Mistress werd in 2010 opgericht door Mark Ashton. Het maakt onderdeel uit van moederbedrijf Concept Fashion, een bedrijf dat men onder andere kent van Paper Dolls en Girls on Film. Het label brengt een unieke mix van populaire kledingproducten aan betaalbare prijzen. Hierbij gaan ze geen enkel segment uit de weg, gaande van huwelijkskleding tot feestelijke varianten voor dames met uitgesproken vormen. Haar unieke stijl en visie zorgde ervoor dat het label talloze prijzen in de wacht wist te slepen. In 2012, amper twee jaar na de oprichting, won het bijvoorbeeld de Drapers award voor de beste ‘Young Fashion Brand of the Year’. In zowel 2013 als 2014 voegde het daar ook een prijs voor beste ‘Independent Young Fashion Brand of the Year’ aan toe. Later in 2014 werd het label zelfs genomineerd voor de ‘UKFT Brand of the Year’ -prijs. Terwijl het modelabel prijs na prijs wist op te stapelen, zat het bedrijf niet stil. In 2017 opende het bijvoorbeeld haar bekende vlaggenschipwinkel in Guildford, in het zuidoosten van Engeland. Intussen heeft Little Mistress verkooppunten in onder andere Indonesië, Ierland, Engeland, Singapore en de Verenigde Staten.

   Speciaal voor speciale gelegenheden

   Little Mistress heeft een uitgebreide focus op jurken voor speciale gelegenheden. Het gaat om nobele jurken die voorzien zijn van bijpassende details voor een feestelijke sfeer. Je kan er onder andere baljurken vinden die je als een prinses doen schijnen, maar ook casual kleedjes voor recepties of gebeurtenissen waar een strikte dresscode heerst. Wanneer men een danspasje waagt, zijn er dan weer de casual jurken die gemaakt werden op basis van losse stoffen die niet alleen beweeglijkheid maar ook een nobele uitstraling garanderen. De kwaliteit is hoe dan ook gegarandeerd, wat de verschillende aangehaalde awards kunnen beamen.

   Little Mistress heeft ook de perfecte schoenen voor onder het kleedje

   Bij Little Mistress houdt het assortiment niet op bij het mooiste kleedje. Ze bieden ook een brede selectie schoenen aan die perfect aansluiten bij de door hen verkochte kleedjes. Het gaat lang niet alleen om hoge hakken maar ook om sandalen en stijlvolle muiltjes. Uiteraard van de beste kwaliteit en gericht op een ultiem comfort waarbij zelfs verstrooide Assepoester haar schoentje niet zou verliezen. Voor welke jurk of outfit je ook kiest: de schoenen van Little Mistress bewijzen iedere keer opnieuw een feeërieke look te garanderen.

   Naar boven