RVCA
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
RVCA
Zomerjurk 'Kingsman'
  € 49,90
  € 64,90

  RVCA: casual streetwear met de Californische vibe

  De roots van het Amerikaanse modelabel RVCA liggen in de zonnige staat Californië. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door Conan Hayes en Pat Tenore en is dezer dagen een dochteronderneming van de bekende fabrikant Billabong. Dit cult label werd opgericht met een duidelijke doelgroep in gedachten: moderne jongeren op zoek naar relaxte mode. Het is casual streetwear met een vleugje zomer erin verwerkt. Niet toevallig is het merk ook ontzettend populair onder de lokale surfers. Inspiratie wordt gehaald uit het zomerse landschap van de zonnige staat en trends worden eigen gemaakt. Waar in de beginjaren de collectie voornamelijk bestond uit enkele casual shirts en blouses kan je tegenwoordig je van top tot teen in de kleren van RVCA uitdossen. En daar kan je dan nog eens enkele leuke accessoires bij aantrekken.

  RVCA: een gewaagde, alternatieve stijl

  De uitdagende look van RVCA past binnen het wereldje van de surfers en skaters als gegoten. Wat mag je dan verwachten van de ontwerpen van het merk? Extravagante kleuren, originele snitten en innovatieve graphic prints. Het is vrij sportieve kleding die kan doorgaan voor sportief chic of gewoon als coole surfer look. Kleding voor na, tijdens en voor het sporten waarmee je nooit uit de toon valt. Het veelzijdige aanbod is er niet alleen voor vrouwen en mannen, maar ook voor kinderen. Bovendien zorgt het brede kleurenschema ervoor dat je naar believen kunt mixen en matchen tot jouw eigen stijl. Naast verrassende kleurencombinaties zijn er immers ook meer dan voldoende kleren in de klassieke kleurtonen te vinden.

  Voor elke gelegenheid een outfit

  De eigentijdse designs van RVCA slaan voor aan bij jonge, moderne mensen die op zoek zijn naar een casual look met sportieve inslag. Het is een stijl waar je heel wat mogelijkheden mee hebt. Kies bijvoorbeeld voor een van de leuke jurken met patroon of combineer een van de topjes met een geklede rok of broek voor een elegante look. Voor even heerlijk te relaxen op jouw luie dag is er een ruim assortiment aan comfortabele hoodies en sweatshirts met accessoires zoals baseball caps en rugzakken. Zoek je liever het water op? Dan is de ruime collectie kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige badmode van RVCA exact wat je nodig hebt.

  Naar boven