Black Friday: Tot wel -70% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader

Pavement: een wandeling was nooit eerder zo aangenaam

Het Deense Pavement is een schoenenmerk dat in 2010 werd opgericht. Het merk laat zich kenmerken door haar hoge mate van kwaliteit en hun geperfectioneerd oog voor design. Het label laat zich inspireren door stedelijke metropolen waar fashion op de eerste plaats komt te staan. Vandaag de dag zijn haar schoenen aanwezig in meer dan vierhonderd winkels die zich voornamelijk in Scandinavië en Noord-Europa bevinden. Toch doen deze schoenen met Scandinavische twist het ook daarbuiten heel goed. De schoenen worden geproduceerd in Portugal en Spanje waar hoogwaardige werkomstandigheden gegarandeerd worden. Mede hierdoor kunnen ze de kwaliteit van het schoeisel blijvend garanderen. Terwijl iedere stijl manueel ontwikkelt werd, behielden ze echter steeds het respect voor het materiaal en het loopcomfort. Dat merk je bij iedere stap die je zetten zal.

Handgemaakt kwaliteitsmerk met oog voor design

Bij Pavement zal je schoenen terugvinden van het fijnste leder, laarzen die komen met een glanzende look en sneakers boordevol subtiele highlights. Al snel wordt duidelijk dat ze afkomstig zijn van een Scandinavische ontwerpershand. Toch kent men het label voornamelijk omwille van de uitmuntende kwaliteit, met enkel de beste grondstoffen en lederwaren. Ook het jarenlang vakmanschap die aanwezig is in de Spaanse en Portugese productiecentra, dragen hun steentje bij. Toch verdienen voornamelijk de ontwerpers alle eer. Zij houden immers al van bij de eerste pennenstreek rekening met de specificaties van de gebruikte stoffen en plaatsen het wandelcomfort met stip op nummer één. Van de edele sandalen tot de warmere laarzen: steeds zijn ze er voor de stedelijke stijl waar lange wandelingen op het programma staan. Van de stoep tot een wandeling doorheen het park: het voetcomfort mag er wezen.

Pavement brengt stoepschoenen met passie

Het assortiment van Pavement bestrijkt verschillende domeinen, steeds met een focus op de eigentijdse vrouw. Zo omvat het bijvoorbeeld sneakers, laarzen, ballerina’s, espadrilles en sandalen. Sporadisch brengt het echter ook varianten als kostuumschoenen of stijlvolle hakken. Bovenal blijft dit label er echter één van echte stoepschoenen waarmee je grote wandelingen maken kan. Wandelingen die je maakt in elegantie en schoonheid, met oog voor geavanceerde details en op basis van de recentste trends. Tot slot is het label er ook één van veelzijdigheid, aangezien de schoenen niet alleen geschikt zijn voor de dagelijkse outfit maar ook om op te vallen tijdens een galadiner of gewoon op kantoor. Met de nodige vitaliteit kan je de sneakers van Pavement zelfs gebruiken bij een sportieve outfit.