iPHORIA
4 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
iPHORIA
Smartphonehoesje 'Necklace Case with Strap'
  € 21,90
  € 54,90
  iPHORIA
  Smartphonehoesje 'Necklace Case with Strap'
   € 34,90
   € 54,90
   iPHORIA
   Smartphonehoesje 'Necklace Case with Strap'
    € 24,90
    € 49,90
    iPHORIA
    Smartphonehoesje 'Necklace Case with Strap'
     € 34,90
     € 49,90

     Iphoria: het merk voor de stijlvolle gadgetfan

     Iphoria is een modemerk met een focus op accessoires en gadgets. Het werd in 2012 opgericht door de Duitse ontwerpster Milena Jäckel. Het assortiment begon met aanpasbare hoesjes maar ging al snel over tot stijlvolle make-uptasjes, unieke sneaker-patches en uiteindelijk ook tot shirts en zelfs zonnebrilhoesjes. Vandaag de dag is het bedrijf actief in meer dan 35 verschillende landen en ligt de focus voornamelijk op de digitale en snel evoluerende maatschappij, waar ook mode een groot onderdeel van vormt. Alhoewel de reis van dit merk nog maar net begonnen is, lijkt het dat wel met een knalstart te doen.

     Ook jouw smartphone maakt deel uit van jouw look

     De laatste jaren werden smartphones steeds opvallender en groter. Waar een gsm vroeger nog een hebbeding was, is een smartphone tegenwoordig een onmisbaar gebruikstoestel. Bij Iphoria menen ze dat zo’n belangrijke gadgets eigenlijk een onderdeel zijn geworden van onze look. Daarom ontwerpen ze dan ook diverse smartphonecases in uiteenlopende stijlen. Het kan bijvoorbeeld gaan om grappige exemplaren tot eerder kleurvolle, klassieke of provocerende varianten. Het doel? Jouw smartphone transformeren tot een kameleon die zich aan iedere stijl en handtas weet aan te passen. Bovendien voldoen de cases en hoesjes aan de striktste vereisten waardoor ze ook de nodige bescherming bieden tegen vallen, stoten en krassen. Niet alleen hip en stijlvol maar bovendien ook nog eens genietend van een optimale bescherming. Maak het compleet af met een bijzondere clip voor de oplaadkabel of kies voor een gelijkaardige stijl voor jouw zonnebrilhoesje. Wedden dat ook jij zal pronken wanneer je jouw smartphone uit jouw bijpassende handtas haalt?

     Wees modetrends voor met Iphoria

     Dit merk tracht steeds de nieuwste modetrends voor te zijn. Sommigen vinden het daarom een beetje eigenwijs of zelfs extravagant, terwijl anderen smelten voor de vernieuwende ontwerpen. Een voorbeeld vind je bij de zogenaamde Micro Bags die zowel gebruikt kunnen worden als schouder- of buikzak. Ze kiezen voor opvallende designs en kunnen opgehangen worden als hanger bij een grote tas. Uiteraard werden ze aangepast om ook je iPhone, waarnaar het merk stiekem verwijst, op te kunnen bergen. Liever een normaal model? Dan kan je ook dat personaliseren aan de hand van eigenwijze stickers. Vooral bij jonge meiden lijken dergelijke toevoegingen het heel goed te doen. Bij Iphoria zijn ze duidelijk gek op gadgets en accessoires.

     Naar boven