Emily Van Den Bergh
21 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Emily van den Bergh: steeds de meest recente stijltrends

Emily van den Bergh vormt samen met ‘Tonno & Panna’ en ‘Risy & Jerfs’ een onderdeel van het Duitse Fashion Pure Frank Wolfarth. Dat bedrijf werd in 2005 opgericht als specialist in vrouwelijke blouses en wist al snel een competente en geslaagde marktpenetratie te verwezenlijken. Vandaag de dag is het merk veel meer dan blouses alleen. Waar die laatste twee sublabels zich voornamelijk focussen op respectievelijk het premiumsegment en extreme varianten, houdt Emily van den Bergh het eerder op modieuze kledingstukken waarbij de meest recente trends naar het oppervlak komen. Absoluut geen gamechanger maar eerder een label waar je, mede dankzij de snelle opeenvolging van collecties, steeds eigentijds mee voor de dag kan komen. Toch heeft ook dit label enkele bijzondere kenmerken.

Lichte kledingstukken heruitgevonden

Een van de bijzondere aspecten aan de kleding van Emily van den Bergh, is het gebruik van lichte basisstoffen. Die lichtheid vindt men onder andere in het gebruik van soepele stoffen maar eveneens in de zachtheid van haar kleuren. Het resultaat? Blouses die altijd goed en soepel lijken te vallen en die dankzij hun zacht schouwspel van kleuren de nodige speelsheid en romantiek bezorgen aan iedere look. Een ander voordeel vind je dan weer bij de ultieme comfort die het weet te garanderen. De lichte sidecut zorgt er immers niet alleen voor dat de blouse soepel om het lichaam valt maar dat je bovendien ook voorzien bent van de nodige bewegingsvrijheid. Emily van den Bergh brengt dan misschien wel eigentijdse blouses, toch doet het dat op zo’n manier dat de opvallende zachtheid een verborgen levendigheid schenkt aan het lichaam. Het geheel wordt nadien nog even afgewerkt met enkele strepen, prints, fantasietjes of accenten. Toch blijft haar levendige zachtheid altijd wel centraal staan.

Steeds modieus voor de dag met Emily van den Bergh

Een label dat modieus wenst te zijn, heeft geen tijd te verliezen. Daarom houden haar ontwerpers de meest recente trends voortdurend in het oog en komt het merk maandelijks met een nieuwe collectie. Op die manier kan het altijd garanderen dat haar discrete tinten aansluiten bij de meest recente stijltrends. Toch hoeft die razendsnelle ontwikkeling niet te toornen aan de kwaliteit van haar producten. Meer zelfs: haar filosofie luidt “plezier in de mode zonder in te leveren op kwaliteit”. Natuurlijk soms een tikkeltje apart, maar een echte gamechanger zal ze omwille van de snelle ontwikkelingstijden nooit worden. Emily van den Bergh blijft een doortastende eigentijdsheid houden.

Naar boven