Black Friday: Tot wel -70% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Items van het merk filteren
Alle producten van Kings Of Indigo20

Kings Of Indigo: voor de prins(es) op het witte paard

Kings Of Indigo is een vrij jong internationaal modelabel dat zich richt op een jong, hip publiek. En dat voor zowel mannen als vrouwen. De eerste collectie van dit merk dateert uit het jaar 2012, toen de Indigokoningen met een kleine denimcollectie de lokale Amsterdamse markt veroverden. Toen was het eigenlijk nog onder de naam K.O.I., de favoriete vis van oprichter Tony Tonnaer. Die man liet trouwens ook een tattoo van die vis op zijn rechterschouder plaatsen, ter nagedachtenis van zijn overleden moeder. Pas later werd K.O.I. ook Kings Of Indigo. Naar eigen zeggen kwam Tonnaer tijdens een concert van Kings Of Convenience op dat idee. Tot op heden krijgt elke stijl een naam die verwijst naar vroegere vorsten.

Met Kings of Indigo voel je al snel de koning te rijk

Het Nederlandse Kings Of Indigo laat zich inspireren door drie pijlers: het eigentijds karakter, Amerikaanse klassiekers en het Japans gevoel voor mooie details. In de praktijk laat zich dat vertalen in authentieke kledingstukken die jouw persoonlijkheid centraliseren. Niet alleen vind je dat terug bij de stijlvolle outfits maar ook bij de vrijetijdskleding die jou van jouw beste kant laat zien. Het label staat dan wel bekend omwille van zijn eenvoudige ontwerpen, toch wordt dat steevast verbroken door opvallende kleuren en verrassende details die ervoor zorgen dat zowel dames als heren zich niet zullen vervelen. Dat alles doen de ontwerpers trouwens op basis van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen die het milieu niet schaden. Jaarlijks publiceert Kings Of Indigo een eigen Social Report om dat laatste te beamen.

Een royaal assortiment voor hem en haar

Het assortiment van Kings Of Indigo is er zowel voor heren als voor dames. Het bestaat in de eerste plaats uit een brede collectie aan jeansproducten. Denk hierbij aan broeken maar ook aan rebelse jassen en bijzondere kleedjes. Toch hoeft het gebruik van jeans geen verplichting te zijn, zoals je bijvoorbeeld zal merken aan de coole sweaters. Er zijn verder bovendien shirts, shorts, jumpsuits en stijlvolle rokjes. En het label heeft een brede collectie aan accessoires, gaande van lederwaren tot sokken en zelfs sleutelhangers. Minstens even bijzonder is dan weer de recente introductie van het beperkt assortiment aan kinderkleding. Kings of Indigo weet duidelijk hoe het de concurrenten naar de kroon moet steken.