Black Friday: Tot wel -70% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van King Louie56

King Louie: hart voor vintage

King Louie is een Nederlands bedrijf met roots in Amsterdam dat zich specialiseert in kleding geïnspireerd op vintage. Niet toevallig begonnen oprichters Ann Berlips en George Cramer in 1981 dan ook met de verkoop van tweedehands vintage kleding. Hun stijl sloeg aan en al snel werd het te moeilijk om tweedehands vintage kleding te vinden die voldeed aan hun kwaliteitseisen. Ze besloten op dat moment zelf de handen uit de mouwen te steken en het gewoon zelf te maken. Een keuze die een schot in de roos bleek te zijn. King Louie bleef groeien en is vandaag de dag een naam als een klok. Het bedrijf draait op liefde voor vintage en een hart voor mooie kleding. Een oprechtheid die in elk ontwerp doorschemert.

De tijdloze mode van King Louie

De doelgroep van King Louie zijn vrouwen met oog voor stijl. Vrouwen die op zoek zijn naar tijdloze kleding met een verhaal. Kleding die op modieuze wijze hun persoonlijkheid uitdrukt en in de grote ketens nauwelijks nog te vinden is. Qua designs is er een duidelijke keuze voor eenvoudige lijnen, kleurige prints en comfortabel materiaal. Zo zijn er leuke topjes met art deco prints, getailleerde wollen mantels en nog andere stukken die recht uit een andere tijd gegrepen lijken. Shoppen bij King Louie heeft dan ook wat weg van voet zetten in een tijdmachine. Het enige verschil met de tijdloze mode van vroeger? Een comfortabeler gevoel, betere materialen en een topkwaliteit die jaren mee gaat.

Een duidelijke eigen stijl

De unieke designs van King Louie hebben ervoor gezorgd dat dit Nederlandse merk ook internationaal is doorgebroken. Niet alleen zijn er internationale verkooppunten bijgekomen, maar ook de collectie zelf is sterk uitgebreid met nieuwe doelgroepen. Zo is er enkele jaren geleden een kledinglijn voor kinderen opgestart met de herkenbare stijl van dit fashion label. Naast kledingstukken zijn ook schoenen, tassen en andere accessoires een deel geworden van het assortiment. Stuk voor stuk nieuwe items die uitgaan van hetzelfde uitgangspunt: de stijl van vintage kleding. Elk nieuw seizoen pakt het creatieve team achter het merk uit met een nieuwe collectie verrassende en tijdloze mode. Kan jij jezelf helemaal herkennen in die visie? Dan mogen een paar stukken van King Louie zeker niet in jouw kast ontbreken.