ABRACADA BRA
15 item(s)
Volgen

ABRACADA BRA: de toverspreuk voor iedere boezem

ABRACADA BRA lijkt zijn naam niet gestolen te hebben. Deze producent van vrouwenondergoed biedt niet enkel ondersteuning aan de borsten maar kiest bovendien voor een volwaardige ondergoedset die zowel stijlvol als comfortabel weet te zijn. Net zoals de antieke toverspreuk voelt de kleding als een verademing voor het vrouwenlichaam. Als bij wonder voel je je een stuk jonger en slanker. Een ware boost voor het vrouwelijk zelfvertrouwen. Iets waar het comfortabele en inspirerende design iedere keer opnieuw een belangrijke rol in speelt. Dit vrouwenondergoed is verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen omdat iedere vrouw een toverspreuk waardig is.

De bh voor een boost aan zelfvertrouwen

De bh’s van ABRACADA BRA doen veel meer dan alleen ondersteunen. Zo zijn er bandloze designs en is het assortiment gezegend met een hele resem aan push-up varianten die de borsten er opnieuw tien jaar jonger laten uitzien. Ook voor hen die niet gezegend zijn met een rijke boezem is het een echt tovermiddel om toch boordevol zelfvertrouwen de deur uit te komen. Niet alleen kiest dit label voor een duidelijke fullcup, bovendien doet het dat in alle stijl. Zo zijn er semi-doorzichtige modellen met unieke materiaalcombinaties zoals polyester, elastaan en polyamide. Deze modellen zijn al dan niet voorzien van een bijhorende beugel opdat ze ideaal aansluiten bij alle kledingstijlen, gaande van stijlvolle kleedjes tot een comfortabele bloes. De bh’s van ABRACADA BRA zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen opdat ze zowel jong als oud weten te bekoren. Een toverspreuk kent immers geen grenzen.

Stijlvol ondergoed komt voor ABRACADA BRA nooit alleen

Uiteraard richt dit label zijn pijlen niet alleen op zijn assortiment aan bh’s. Zo heeft het eveneens een breed aanbod aan slipjes die eenvoudig kunnen gecombineerd worden met de boezemhouders. Deze slipjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen waar bijvoorbeeld bloemetjes of sierlijke ruiten je opwachten in de kleuren wit of zwart of met een unieke twist, want ondergoed mag best een beetje sexy zijn. Net zoals de bh’s zijn de slipjes leverbaar in verschillende maten. Ongeacht of je nu een XS of XL nodig hebt, low waist of toch eerder een tikkeltje hoger: ABRACADA BRA heeft altijd wel een geschikt slipje beschikbaar.

Naar boven