INUIKII
4 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
INUIKII
Snowboots 'Sneaker Classic'
  € 195,00
  € 229,00
  INUIKII
  Snowboots 'Sneaker Classic'
   € 195,00
   € 229,00
   INUIKII
   Snowboots 'GALWAY'
    € 94,90
    € 249,00
    INUIKII
    Snowboots 'Classic'
     € 159,00
     € 269,00

     INUIKII: de meest comfortabele warme schoenen voor de koudste dagen van het jaar

     INUIKII heeft een duidelijk doel voor ogen. Wanneer de temperaturen onder het vriespunt zakken en de koude lucht iedere porie van het lichaam binnendringt, dan is warm en kwalitatief schoeisel en warme voeten een echte must. Dergelijke schoenen van ongeëvenaarde kwaliteit vind je bij het Zwitserse schoenenmerk INUIKII. Dit label brengt een grote variëteit aan winterschoenen en gevoerde laarzen voor dames met een duidelijke focus op de avontuurlijke damesvoet. In het assortiment vind je een brede selectie aan winterlaarzen in uiteenlopende innovatieve ontwerpen. Hierdoor vindt iedere dame vast wel een gewenst exemplaar. Alle schoenen worden gemaakt op basis van de beste materialen, waarbij leer en textiel natuurlijk altijd wel aanwezig zijn. En aan de binnenkant? Hier vind je een warmte-isolerende voering op basis van een donzige schapenvacht. Terwijl de binnenkant zijn knuffelgehalte garandeert, zorgt het lederen bovenmateriaal voor de nodige isolatie tegen koude en vocht.

     Jarenlange ervaring uit de koudste gebieden

     INUIKII zag in 2012 het levenslicht te Zwitserland. Toch focuste het voornamelijk op de koudste gebieden van onze wereldbol, waarbij Groenland met de meeste aandacht ging lopen. Dat merk je trouwens ook aan de naamgeving van dit label, dat een samenstelling vormt van de inheemse Kalaallisutse woorden ‘inu’ (mooi meisje) en ‘ikii’ (koud). Het doel van dit merk was al meteen om de schoonheid van de kou te beschrijven en dit iedere keer opnieuw te vertalen in betoverende ontwerpen. De natuurlijke schoonheid blijft steeds centraal staan, terwijl de schoenen de winterperiode dan weer extra speciaal moeten maken. Met de laarzen van INUIKII zal je dan ook jouw eigen stukje persoonlijke wintermagie in een oogwenk weten te ervaren.

     Het unieke wandelcomfort van INUIKII

     Winterse temperaturen vergen al heel wat van het lichaam. Bij INUIKII menen ze dan ook dat onze voeten vaak het eerste kind van de rekening zijn. Daarom kiezen ze dan ook voor schoenen waarbij het wandelcomfort centraal staat. Je ziet dat onder andere terugkomen bij het gebruik van de platte rubberen zolen waarbij het ondersteunende profiel ook een stabiliserende werking heeft. De schoen is dan weer zelf aangepast om de nodige grip te bezorgen, ook op besneeuwde of zelfs ijzige oppervlakken. Het vochtbestendige ontwerp weet bovendien ook de nodige meerwaarde te bieden. Dit alles doet dit label met een voortdurend oog op de schoonheidspatronen, zonder afbreuk te doen aan de ideale vormgeving die de voet comfortabel in de schoen moet laten rusten. Tot slot kan de schoen steeds nauwsluitend worden vastgemaakt met de dikke vetersluitingen. Zo kan je met INUIKII extra veilig de winterse weersomstandigheden overwinnen.

     Naar boven