Maier Sports
22 item(s)
Volgen

Maier Sports: kleding voor het outdoorleven

Maier Sports is het geesteskind van de Duitser Immanuel Maier die het bedrijf in 1938 oprichtte. In de beginjaren was de onderneming een textielbedrijf, maar dat veranderde allemaal in 1970, toen Gerhard Maier het bedrijf van zijn vader overnam. Hij begon met de productie van kleding met een duidelijke specialisatie: skiën en tennis, op dat moment twee van de meest trendy sporten ter wereld. Enkele jaren later werd er een heuse outdoor-afdeling toegevoegd en vandaag de dag is Maier Sports niet meer weg te denken uit de wereld van de outdoorkleding en het skiën. De kern van het assortiment wordt gevormd door de wereldbekende broeken van een hoge kwaliteit. De missie? In elk kledingstuk de perfecte pasvorm aanbieden.

Maier Sports: het draait allemaal om de pasvorm

Om je goed te voelen in een kledingstuk moet het eerst en vooral goed zitten. Dat is dan ook de basis van de filosofie van het label. Om die reden zijn bijvoorbeeld de broeken uit het assortiment verkrijgbaar in maar liefst 60 verschillende maten. In de collectie van Maier Sports vind je broeken en jassen voor een wandeling door het bos, een tocht richting de bergen, een weekje skiën en ga zo maar door. Juist omdat het om outdoorkleding gaat, spreekt het voor zich dat ook de kwaliteit nauwlettend in de gaten wordt gehouden. De hoogwaardige materialen moeten alle weersomstandigheden de baas kunnen en jaren meegaan.

Aandacht voor het milieu

Maier Sports draait om plezier hebben in het leven. Daarom is er gekozen zich te specialiseren in kleding die gedragen wordt op wonderbaarlijk mooie momenten in de natuur. Een keuze die ook de nodige verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Om die reden zijn alle kleren uit het assortiment van dit merk ongevaarlijk voor mens en milieu. Wat dat assortiment betreft, zijn de brede keuzemogelijkheden die je hebt zeker en vast een verklaring voor het succes. Of je nu op zoek bent naar ademende sportjassen, een functionele sportbroek, kleding om de koudste temperaturen te trotseren of net kleding voor goed weer, bij Maier Sports vind je exact wat je nodig hebt met een leuke stijl.

Naar boven