Cyber Monday: Tot wel -70% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader

MACARENA: footwear boordevol Spaanse authenticiteit en moderne afwerken

Het label MACARENA is de vertegenwoordiger van de Spaanse zon en traditie. Het combineert dan ook de traditionele manuele naaikunst met innovatie, vernieuwende designs en de beste materialen. Hierdoor blijven de schoenen van dit label steeds authentiek en eenvoudig combineerbaar, zonder ooit zijn dosis individualiteit te hoeven opgeven. Het label heeft zijn hoofdkantoor in Arnedo (La Rioja), te Spanje. Het vormt eigenlijk een onderdeel van Calzados Laro S.A, een familiebedrijf dat opgericht werd in 1971 en ruim dertig medewerkers in dienst heeft. Onder andere het label ‘Se me Rien los Pies’ behoort eveneens tot hun portfolio.

Traditie en innovatie komen hand in hand

De modellen van MACARENA stralen niet alleen exclusiviteit uit, maar ook authenticiteit en comfort. Hiertoe werken de makers met modieuze kleuren en slim geplaatste details. Dat maakt de schoenen trouwens ook eenvoudig combineerbaar, zowel voor op het kantoor als ’s avonds in de club. Het label focust zich voornamelijk op vrolijke en ruimdenkende fashionista’s die op zoek zijn naar individuele ontwerpen boordevol uitstraling en van een uitstekende kwaliteit. De grote specialiteit van het label is jute. Alle zolen zijn voorzien van deze gevlochten stof, waardoor iedere schoen een zomerse uitstraling krijgt. De bovenste laag van de schoenen is gemaakt van suède, voor een zijdezacht gevoel. Deze vrolijke items kan je combinteren met een mooie zomerjurk en een grote hoed, maar een stoere blazer misstaat ook niet.

De traditionele schoenen van MACARENA

De traditionele schoenen van MACARENA zijn leverbaar in uiteenlopende modellen. In de eerste plaats zijn er de sandalen die duidelijk voorzien zijn van authentieke materialen en een Spaanse uitstraling. Vooral in tijden waar teensieraden aan belang winnen, hoeven ze niet onder te doen ten opzichte van de stijlvolle muiltjes uit het assortiment van dit label. Deze sandalen zijn er ook als platformvariant, waardoor je niet alleen een stuk hoger lopen kan, maar ook van extra wandelcomfort kan genieten. Waar de klassieke schandalen zich voornamelijk schikken voor gezellige strandwandelingen, brengen die laatste dan weer een portie extra intensiviteit met zich mee. Ook onderweg, naar het werk of tijdens het winkelen, bewijzen ze hun diensten keer op keer. Alsook vermeldenswaardig zijn dan weer de platte hakken die een soortgelijke uitstraling met zich meebrengen. Ideaal voor wie onder de zwoele zomerzon van de nodige vrijheid wenst te genieten maar toch uiterst stijlvol voor de dag wenst te komen. Van trendy espadrilles tot comfy sandalen: MACARENA heeft het allemaal.