Komono
26 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

KOMONO: kleine dingen om het leven bijzonder te maken

KOMONO is het geesteskind van de Belgen Raf Maes en Anton Janssens. In 2009 brachten ze voor het eerst diverse accessoires met kenmerkende strakke designs op de markt. Het roepkaartje van dit jonge merk? Kwaliteit waar absoluut geen enkel compromis over gemaakt wordt. Enkel de beste materialen en meest bekwame vakmensen zijn goed genoeg om een accessoire van KOMONO mee te maken. Het resultaat? Duurzame producten die de tand des tijds met gemak overleven zonder aan glans te verliezen. In het assortiment vind je stijlvolle horloges en zonnebrillen terug die met een subtiel detail het verschil maken. Jouw persoonlijke stijl uitdragen en die klassieke look behouden? Daarvoor ben je bij dit Belgisch merk aan het juiste adres.

Klassieke look, minimalistische stijl

De accessoires van KOMONO zijn ontworpen volgens een klassieke look met oog voor de laatste trends. Het algeheel design van de horloges en zonnebrillen kan je in één woord minimalistisch noemen. Een strakke en simpele look die opgefleurd wordt met een indrukwekkend kleurenpalet. Op die manier kan je zonder enige zorg jouw eigen stijl ontwikkelen en kunnen de producten van dit label bij elke outfit gedragen worden. Op zoek naar een klassiek horloge dat past bij jouw formele outfit? Kies dan voor een simpel bruin of zwart exemplaar. Op zoek naar een horloge of zonnebril om bij jouw casual outfit te dragen? Dan staat het opvallende kleurenpalet voor je klaar. Een veelzijdigheid die van KOMONO een nog steeds groeiend merk maakt.

De originele designs van KOMONO

De ontwerpen van KOMONO worden op de markt gebracht voor zowel vrouwen als mannen. Net als de horloges kenmerken ook de zonnebrillen zich door hun veelzijdigheid en kwalitatief design. Er is een ruime collectie klassieke exemplaren, maar ook zonnebrillen die inspelen op de laatste trends. Elk design is verkrijgbaar in tal van kleuren en kan dan ook gemixt en gematcht worden met eender welke outfit en kleurencombinatie. Ideaal dus om bij jouw outfits de kers op de taart te zetten en een flinke dosis authenticiteit in te brengen. Voor elke gelegenheid is er wel een zonnebril of horloge die als gegoten past. Bovendien kan je dankzij de kwaliteit van de producten van KOMONO nog jarenlang genieten van de knappe designs.

Naar boven