Homeboy
12 item(s)
Volgen

HOMEBOY: een verzameling casual stijlen voor ontspannen heren

Ben jij gezegend met een gevarieerde levensstijl en bovendien ook op zoek naar mode die jouw snel tempo moeiteloos aankan? Dan zal je bij HOMEBOY pasklare antwoorden terugvinden. Dit streetwearlabel staat immers ieder seizoen opnieuw garant voor hoogwaardige casual kleding waarmee het indrukt maakt omwille van de innovatieve ontwerpen en de uitstekende kwaliteit. Het is een ideale keuze voor zij die houden van reizen, ongeacht of ze nu toeristisch aangelegd zijn of eerder reizen doorheen het leven. Met een duidelijke focus op heren wist het merk uit te groeien tot een internationaal succes waar ook straatkunstenaars als Jeff Soto van houden.

HOMEBOY brengt coole vrijetijdskleding naar iedere straat van deze wereld

Het succesverhaal van het merk HOMEBOY begint in het jaar 1988. Niet geheel toevallig namen street- en skatewear op dat moment een hoge vlucht. De stijl waarmee het oorspronkelijk begon, werd duidelijk geïnspireerd door bands als Public Enemy en N.W.A. Toen ook de skate- en BMX-stijlen uiteindelijk populair werden, sprong HOMEBOY andermaal op de kar. Laat de harmonieuze combinatie tussen die twee eerdere stijlen nu net de succesfactor zijn die het internationaal op de kaart wist te plaatsen. Uiteraard speelden de vele musici die al vanaf de aanvangsfase smolten voor het populaire merk een minstens even grote rol. Hoe dan ook wist het merk al vanaf de eerste seconde een heel speciale levensstijl te vertegenwoordigen. Niet voor niets was het in 1989 het eerste merk dat een nylon shirt met trendy logo ontwierp voor de straatcultuur. Tot op heden behoren soortgelijke iconische producten nog steeds tot de bestsellers van dit label.

Ongecompliceerde vrijetijdskleding van de beste kwaliteit

De herencollecties van HOMEBOY zijn verrassend uitgebreid. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ontspannen allrounder voor het dagdagelijkse leven? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de sweaters van dit label. Naast die coole sweatshirts vind je hier uiteraard ook sportieve hoodies en bijpassende shirts. Stuk voor stuk overtuigen ze dankzij hun unieke kwaliteit en hun ongecompliceerde combineerbaarheid. Het orgelpunt vindt men dan misschien weer bij de eigentijdse jassen. Die jassen weten zich ieder seizoen opnieuw te presenteren als functionele metgezellen voor natte, koude en zelfs hetere dagen van het jaar. Toch eerder een oversized overhemd dat je allesbehalve zakelijk kunt noemen? Bij HOMEBOY hebben ze alles in huis voor een vrijpostige kledingstijl.

Naar boven