CHASIN'
8 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
CHASIN'
Tussenjas 'TONER'
  € 79,90
  € 119,00
  CHASIN'
  Cargobroek 'FRASER.L FORD'
   € 69,90
   € 99,90
   CHASIN'
   Jeans 'NONDENIM SHORTSEGO.S'
    € 44,90
    € 79,90
    CHASIN'
    Overhemd 'PRINCE COVE'
     € 49,90
     € 89,90
     CHASIN'
     Sweatshirt 'LOW'
      € 39,90
      € 59,90
      CHASIN'
      Jeans 'Ego'
       € 69,90
       € 99,90
       CHASIN'
       Jeans 'DRAKE PECK'
        € 79,90
        € 119,00
        CHASIN'
        Tussenjas 'DRIFTER NYLON'
         € 99,90
         € 149,00

         Chasin': kleding met een no-nonsense attitude

         Chasin' werd in 1992 opgericht door Jan Peters, de man die ook achter een merk als Score zit, als jeansmerk met een no-nonsense attitude. De inspiratie voor de naam kwam uit het nummer ‘Chasin’ a dream’ en is niet voor niets gekozen. Het is een fashion label voor mannen die alles uit het leven willen halen en dat willen doen met een stoere look van hoge kwaliteit. Waar het merk in de begindagen uitsluitend jeans verkocht is dat assortiment vandaag de dag toch behoorlijk uitgebreid. Dit vrijheidminnende label heeft tegenwoordig ook een brede selectie jassen en shirts vertrekkende vanuit dezelfde filosofie. Dat stoere randje staat overigens niet synoniem met nonchalance: een hoogwaardige afwerking en een uitstekende service voor de klant worden hoog in het vaandel gedragen.

         De stijl van Chasin'

         De basis van de collectie van Chasin' bestaat uit een brede selectie jeansmodellen. Elk seizoen opnieuw krijgt het assortiment overigens een update aangepast aan de nieuwste trends zodat je altijd mee bent met wat leeft. De spijkerbroeken van het fashion label zijn overigens heel gemakkelijk te herkennen aan de unieke kenmerken. Er is het 3-piece Lotus pocket design en een gepatenteerd sidelabel zodat je altijd zeker kunt zijn van de herkomst van jouw broek. Qua design is de kleding van Chasin' gemaakt met één idee in het achterhoofd: hoe het best karakter, vrijheid en de persoonlijkheid van een rockster uitstralen. Het resultaat daarvan is een robuuste uitstraling met ripped en destroyed details, verschillende wassingen en een brede selectie kleuren.

         Veelzijdige kleding om je goed in te voelen

         Naast een brede selectie jeansmodellen kan je bij Chasin' ook tal van basics op de kop tikken. T-shirts, sweatshirts, warme truien, hoodies, shorts en zelfs overhemden maken allemaal deel uit van het assortiment. Ben je op zoek naar een stoer accessoire om jouw iconische rockster look af te werken? Dan zit je bij dit trendy merk ook goed voor een hele waslijst aan accessoires. Riemen, boxershorts, petten, sjaals, sokken en zelfs parfum worden stuk voor stuk geproduceerd en verkocht door dit Nederlands bedrijf. Ben jij iemand die van uitdagingen houdt en een avontuurlijke persoonlijkheid heeft? Dan zijn de stoere, rebelse kleren en accessoires van Chasin' misschien de juiste fit voor jouw persoon.

         Naar boven