Q1
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Q1
Zakelijk overhemd 'Volker'
  € 49,90
  € 99,90

  Q1: comfortabele en stijlvolle hemden

  Het Duitse label Q1 heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1947 wanneer in Oost-Duitsland het merk gelanceerd wordt. Het doel is van het begin af aan duidelijk omschreven: een hemd creëren met een perfecte, nauwsluitende snit. Een behoorlijke uitdaging die het ontwerpteam toch voor elkaar kreeg. Het is die nadruk op comfort en kwaliteit die ervoor zorgde dat Q1 bleef groeien. Een groei die na de hereniging van Duitsland in 1990 pas echt een hoge vlucht nam. Gesterkt door het succes werd ook de collectie sterk uitgebreid. Waar in de beginjaren er uitsluitend kwaliteitsvolle overhemden geproduceerd werden kan je vandaag de dag ook andere herenkleding op de kop tikken. Leuk weetje: de naam Q1 slaat op het kwaliteitskeurmerk die in de tijd van de DDR toegekend werd aan kwalitatieve producten.

  Leuke ontwerpen met de beste materialen

  Dat Q1 zijn naam te danken heeft aan een kwaliteitskeurmerk valt te merken aan de hoogwaardige en duurzame kleding. Zo werken de designers uitsluitend met de beste materialen zoals parelmoer en hoogwaardig katoen. Qua ontwerp zijn de uitgebreide collecties van het fashion label niet voor één gat te vangen. Het merk richt zich op een klassieke en elegante stijl die vlot te combineren valt tot een casual chic of gewoon chique look. Om dat te bereiken wordt gebruik gemaakt van een breed kleurenpalet dat zich leent tot mixen en matchen. Of je nu op kantoor zit, de stad onveilig maakt of richting een receptie moet: met de overhemden van Q1 val je nooit uit de toon.

  Een elegante uitstraling met Q1

  De overhemden van Q1 hebben een nauw aansluitende, comfortabele fit en zijn bijzonder duurzaam. De grote kracht van het label is echter misschien wel de vlotheid waarmee je jouw overhemd kunt combineren om diverse looks te bereiken. Combineer bijvoorbeeld een elegant overhemd van het Duitse merk met een jeansbroek en een paar sneakers voor een fijn casual look die toch stijlvol is. Combineer hetzelfde hemd met een meer geklede broek en lage schoenen en je hebt meteen een outfit die op geen enkele vergadering mis zou staan. Ben je op zoek naar een kledingmerk dat kwaliteit, elegantie en klassieke ontwerpen hoog in het vaandel draagt? Dan vind je in de collectie van Q1 sowieso wat je zoekt.

  Naar boven