Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Regenjassen voor dames419

Regenjassen: omarm de kleurrijke herfstperiode in alle levendigheid

Druilerig weer, storm en hagel: in onze contreien komt men er wel vaker mee in contact. Alhoewel niemand zo graag de deur uitkomt, bieden regenjassen vaak een functionele oplossing. Ons thuis verstoppen is nu eenmaal niet altijd mogelijk en soms moet je dan ook naar het werk of mag je die spannende date echt niet missen. Met een regenjas geniet je niet alleen van een optimale bescherming tegen al dat nats, bovendien kom je ook stijlvol voor de dag. Zo houd je niet alleen dat kapsel tiptop in orde, maar ziet jouw date je ook niet in een aftands exemplaar. Vaak brengen de regenjassen met hun verfrissende kleuren toch het zonnetje, waardoor je ook op regenachtige dagen naar hartenlust kan stralen.

Een ruime keuze aan regenjacks boordevol blijgeestigheid

Naast de vele kleurrijke regenjassen, die variëren van delicate pasteltinten tot felle kleuren, zijn er ook stijlvolle exemplaren die komen in neutrale tinten. Wie houdt van leuk en simpel kan dan ook weinig misdoen met een zwarte of donkerblauwe regenjas. Bordeauxrood is er dan weer voor wie houdt van een nobele en stijlvolle uitstraling. De gedempte tinten doen het heel goed in combinatie met hoekige laarzen en een slim-fit jeans. Op die manier creëren ze een moderne en trendy urban look. Voor wie het een stuk opvallender mag en zich graag laat inspireren door de leuke kleuren die de herfst ons brengt, zijn er dan weer all-overpatronen die voor een verfrissende uitstraling zorgen. Denk onder andere aan bloemen, gestipte en gestreepte varianten die het goede humeur ook op regenachtige dagen uitdragen. De echte blikvangers vind je dan weer bij de vele korte modellen in actuele trendkleuren. Wedden dat je die jaloerse blikken maar moeilijk van je af zal kunnen houden?

Impermeabele waterafstotende jassen voor alledaags gebruik

Regenjassen moeten vandaag de dag niet alleen stijlvol zijn. Functioneel is minstens een even grote vereiste. Dat zijn ze alvast dankzij de uitgebreide bescherming die ze bieden. Een volledig waterdicht design en een kap waaronder ook een rijkelijk kapsel zich kan verschuilen zijn het prototype van de hedendaagse regenjack. Aangezien ook de zichtbaarheid afneemt bij slecht weer wordt er ook gedacht aan jouw veiligheid. Felle kleuren helpen je op te vallen terwijl je al fietsende op weg bent naar jouw favoriete restaurantje om heerlijk te dineren. Uiteraard houden de regenjassen ook gewoon rekening met de laatste trends waardoor je stijlvol én functioneel de regen weet te overwinnen.