Regenmantels658
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Weather Report Outdoormantel 'Petra' in Bruin: voorkant

Weather Report

€ 59,90
Beschikbare maten: S, M, L, XL, XXL
Samsoe Samsoe Tussenmantel 'Stala' in Zwart: voorkant
Duurzamer
Premium

Samsoe Samsoe

€ 99,90
Beschikbare maten: XS
RINO & PELLE Tussenmantel in Wit: voorkant

RINO & PELLE

€ 149,00
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Regenmantels: vlot regenachtige dagen overleven

Regenmantels zijn een logische evolutie van de regenjas. Waar je beschermen tegen de regen vroeger betekende dat je een compromis sloot op stijl is dat vandaag de dag gelukkig niet meer het geval. Technologische ontwikkelingen en betere materialen hebben ervoor gezorgd dat er nu de regenmantel is. Met dit indrukwekkend fashion item zie je er op jouw paasbest uit zelfs op regenachtige dagen. Deze comfortabele jassen beschikken over waterafstotende eigenschappen en een klassieke look die nooit uit de toon valt. Deze unieke combinatie tussen mode en functionaliteit mag dan ook absoluut niet ontbreken in de garderobe van de moderne vrouw. Regenmantels zijn er voor vrouwen die naast bescherming tegen de regen toch ook vooral zoeken naar een beetje fashion.

Regenjas met stijl

Regenmantels zijn echte trendsetters en vallen eigenlijk niet meer te onderscheiden van gewone mantels. Zo zijn er modellen die worden uitgevoerd in de typische stijl van de parka met een afneembare capuchon. Zo zijn er snitten die de nadruk leggen op de taille en met leuke details voor een extra dosis persoonlijkheid zelfs als het regent. Waar in vroegere tijdens iets als een regenmantel vooral opviel door het gebrek aan kleur is er tegenwoordig een echte kleurenexplosie waar te nemen. Er zijn regenmantels met leuke patronen en een originele mix van kleuren. Waarom zou je er nog voor kiezen om een grijs muurbloempje te zijn als je wat kleur in het leven kunt brengen? Kleur die bovendien zorgeloos te combineren valt tot een onverslaanbare stijl.

De regenmantel slim combineren

Regenmantels beschikken sowieso over een uniek stijlgevoel en een elegante uitstraling. Versterk dit nog door te combineren met een monochrome sjaal en een paar schattige wanten. Daar nog een jeansbroek onder en een paar veterschoenen en je bent klaar voor eender welke nette gelegenheid. Mag het allemaal net iets meer casual zijn? Kies dan voor een fleurige regenmantel met een jeans met wassingen en een paar kleurrijke handschoenen. Voor een stoere stijl zijn er dan weer regenmantels met een lakleren look die perfect te matchen vallen met een paar chelsea boots en een jeans naar keuze. Door slim te combineren zijn regenmantels niet enkel geschikt voor bescherming tegen de regen, maar ook voor bescherming tegen zware en minder zware modeblunders.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Regenmantels, EffenRegenmantels, Normale pasvormRegenmantels, Normale lengteRegenmantels, LRegenmantels, LRegenmantels, Overige materialenRegenmantels, MRegenmantels, XL
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.