Jeansjassen520
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Hoermanseder x About You Tussenjas 'Sally' in Grijs: voorkant
Tip
Exclusief

Hoermanseder x About You

€ 89,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL, XXL
Freebird Tussenjas in Blauw: voorkant

Freebird

€ 159,00
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Jeansjassen: de sleutel tot de vrouwelijke achteloosheid

Jeansjassen hebben iets heel unieks, want als er één stof is die pure nonchalance uitstraalt, dan moet het wel denim zijn. Niet voor niets zijn jeansjassen er speciaal voor meiden die houden van casual. Toch moet zo’n jeansjas aan heel wat vereisten voldoen, voornamelijk omwille van het feit dat het de aandacht al snel naar zich toetrekt. Die vereisten situeren zich niet alleen op vlak van duurzaamheid maar ook op het niveau van het ontwerp. Over smaak valt dan misschien niet te twisten, toch heeft iedere geslaagde jeansjas wel zijn robuust karakter als aandachtspunt. Deze SUV’s onder de damesjassen zijn dan ook iedere keer opnieuw sterk, authentiek en stralen zelfvertrouwen uit.

Denim jassen met een potige portie historie

Wat denim zo speciaal maakt en waarom velen gek lijken te zijn van jeansjassen? Misschien ligt zijn geschiedenis wel aan de basis. Denim was er eigenlijk nooit als modeartikel maar werd vooral gebruikt als beschermende mijnwerkersoutfit. Dat duurzaam en bestendig karaktertrekje zorgt ervoor dat ook een jeansjas vandaag de dag extra lang meegaat. Het stoere verleden bleef altijd wel in ere behouden, waardoor men het tegenwoordig nog steeds associeert met eigenzinnige dames die echt wel weten wat ze willen. Door die grote mate van expressie te koppelen aan de eenvoud van een jas, kunnen ze echter ook in veel stijlen dienst doen. Niet voor niets zie je jeansjassen ook gewoon verschijnen bovenop kleedjes en gedurfde lederen rokjes. Dat maakt ze net zo leuk.

Jeansjacks voor een breed doelpubliek

In tegenstelling tot de wat lichtere en kleurrijkere jassen laten jeansjacks zich in al hun nuchterheid combineren. Hun klassieke en rechtlijnige stijl ligt hier natuurlijk aan de basis. De laatste jaren doen echter steeds meer bijzondere taillebanden, snits en afwerkingen boordevol knoppen en borstzakken hun intrede. Zelfs kleurrijke jeansjassen zijn vandaag de dag lang niet meer ongewoon, net zoals je dat ook van de eigenzinnige pads kunt zeggen. Ongeacht of ze gaan voor stoere wassingen of geweldige used-effecten: een extravagant resultaat wordt maar moeilijk bekomen. Ook de grootste modelabels hebben daarom steeds vaker hun interesse in jeansjassen veruitwendigd met ware denimwonders. Zij toonden dan ook als geen ander aan dat jeansjassen thuishoren bij alle leeftijden, stijlen en zelfs ideaal is voor zij die houden van warme klassiekers.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Jeansjassen, BlauwJeansjassen, ZwartJeansjassen, WitJeansjassen, GrijsJeansjassen, BeigeJeansjassen, RozeJeansjassen, GroenJeansjassen, Bruin
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.