Strandtassen voor dames7

Je hebt alle producten uit de categorie Strandtassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Shoppers

Strandtassen: ontspannende zomervibes

Strandtassen zijn, zoals de naam al verklapt, geknipt om mee te nemen op een uitje naar het strand. Deze eenvoudige tassen bieden in de regel niet te veel poespas. Er is één ruim vak voorzien, je slaat ze met gemak over de schouders en ze zijn groot genoeg om alle strandbenodigdheden mee te nemen. Als mens ben je echter constant op zoek naar nieuwe toepassingen van bestaande ontwerpen. Het hoeft dan ook niet echt te verbazen dat de strandtas ook in het gewone straatbeeld meer en meer zijn opwachting maakt. Het functionele aspect van een groot opbergvak dat gemakkelijk te dragen is, maakt van strandtassen gewilde shoppers. Een evolutie waar ook de vrolijke uitstraling zeker en vast zijn rol in heeft gespeeld.

De stijl van tassen voor het strand

Strandtassen hebben een eenvoudig ontwerp dat vooral gericht is op lekker luieren aan het strand zonder iets te vergeten of niet mee te kunnen nemen. Omdat bij de ontwikkeling van dergelijke tassen flexibiliteit wel een eis is, wordt er heel vaak gebruikgemaakt van lichte en flexibele materialen. Linnen, jute en katoen zijn met grote voorsprong de meestgebruikte stoffen om strandtassen van te maken. Deze lichte en ademende materialen stralen dan ook zomer uit. Daarnaast zijn riet en varianten van riet ook aan een stevige opmars bezig, met dank aan de unieke look van het materiaal. Qua kleurgebruik voeren felle kleuren en sterke graphic prints de boventoon. Strandtassen zijn bij uitstek zomerse items en de meeste exemplaren zijn daar ook de visuele representatie van.

Zomertassen verwerken in jouw look

De strandtas is van oudsher verbonden aan het strand. Hij wordt dan ook meestal gecombineerd met een zomerse look. Een kleurrijke strandtas matchen met een zomers jurkje is een oud succesrecept. Zorg daarbij wel voor het nodige contrast. Draag je pastelkleurige zomerjurk? Dan is een explosie van excentrieke kleurencombinaties op jouw tas een goed idee. Heb je een kleurrijke jurk uit de kast gehaald? Draag hem dan met een effen strandtas. Verkies je om met jouw strandtas te gaan shoppen? Dan combineer je simpelweg een zomers blousje en een fris rokje met een trendy strandtas met patroon. Het belangrijkste? Vergeet bij het dragen van strandtassen de happy vibes niet!