Naar hoofdinhoud gaan
Let's get ready for Black Friday!
Onverslaanbare deals en kortingen5

BLACK FRIDAY bij ABOUT YOU in de online shop

Black Friday is voorbij, maar bij ABOUT YOU vind je jouw favoriete modeitems tegen geweldige prijzen, het hele jaar door! Ontdek de damesmode sale en koop kleding, schoenen en accessoires tegen spotprijzen. Heren vinden afgeprijsde herenkleding in de herenmode sale sectie. Bestel vandaag nog, met gratis verzending rechtstreeks naar je huis.

Black Friday 2023: 24 november 2023

BLACK FRIDAY komt oorspronkelijk uit Amerika en verwijst naar de dag na Thanksgiving, een familiefeest waarbij alles draait om liefde en gevulde kalkoen. De daaropvolgende vrijdag wordt door veel Amerikanen gebruikt als overbruggingsdag naar een traditioneel familieweekend en is ook meteen de ideale gelegenheid om de eerste cadeautjes in te kopen: het kerstseizoen is geopend!


Natuurlijk zijn ook de detailhandelaren zich bewust geworden van deze trend en willen zij met sterke kortingscampagnes een zo hoog mogelijke omzet genereren. Op BLACK FRIDAY openen veel winkels hun deuren om 5 uur 's ochtends voor eindeloze kortingen en speciale aanbiedingen. Om een van de felbegeerde koopjes te kunnen bemachtigen, staan veel winkelliefhebbers 's nachts al in de rij voor de warenhuizen.


Sinds de opkomst van e-commerce wordt de maandag na Thanksgiving hier met vreugde gevierd als CYBER MONDAY. Terwijl de BLACK FRIDAY-aanbiedingen bedoeld waren voor de stationaire handel, waren de CYBER MONDAY-aanbiedingen gericht op de online-handel. Intussen zijn beide dagen samengevoegd tot een heel weekend vol met aanbiedingen.


Maar hoe is deze dag vol kortingen tot "Black Friday' ontstaan?

Er zijn vele theorieën en mythes over de naamgeving van BLACK FRIDAY. Hier volgen de drie populairste:


  • Theorie 1: de enorme menigte aan mensen, die op deze vrijdag door de winkelstraten loopt, ziet eruit als een enorme zwarte massa.
  • Theorie 2: door de producten met kortingen te verkopen, maken de handelaren hun rode cijfers zwart.
  • Theorie 3: door hun hoge winsten te tellen, krijgen handelaren zwarte vingers.

Waar we het allemaal mee eens zijn is dat de verkopers eraan verdienen en dat wij ermee extreem veel besparen!

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

Ook ABOUT YOU biedt onweerstaanbare aanbiedingen aan op BLACK FRIDAY. Op vrijdag 24 november 2023 kun je een grote voorraad aan mode inslaan tegen scherpe prijzen en het beste van alles is dat het allemaal vanuit het comfort van je eigen huis kan! Bespaar jezelf van de drukke warenhuizen en ellebooggevechten voor de laatste koopjes. Bestel vanuit het comfort van je bank en vermijd lange wachttijden bij de paskamers en bij de kassa's. Je kunt jassen, jurken, broeken en nog veel meer vinden in de BLACK FRIDAY SALE bij ABOUT YOU, maar alleen zolang de voorraad strekt! Zorg ervoor dat je de beste deals krijgt voordat iemand anders dat doet. Kijk uit naar de pre-kerstperiode met ABOUT YOU en profiteer van gratis verzending*, betaling op rembours en 100 dagen bedenktijd!

Veelgestelde vragen over Black Friday

Wanneer vindt Black Friday in 2023 plaats?

Vrijdag, 24 november 2023

Wat gebeurt er op Black Friday?

Op Black Friday verlagen veel fysieke winkels in de detailhandel en in online winkels gedurende een korte periode hun prijzen zeer sterk. Enerzijds verhoogt dit de verkoop en kan je veel van je geplande kerstaankopen tegen lage prijzen aankopen.

Hoe lang duurt Black Friday?

Zoals de naam al doet vermoeden, vindt Black Friday plaats op vrijdag. Veel winkels beginnen hun uitverkoopcampagnes echter al een paar uur eerder en voeren deze het hele weekend door. De meeste Black Friday-campagnes lopen ten minste 3 dagen.

Populaire merken in de Black Friday Sale