Schoudertasjes7.205
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Materiaal
ABOUT YOU Schoudertas 'Lana' in Zwart: voorkant
Exclusief

ABOUT YOU

€ 34,90
Beschikbare maten: One Size
ABOUT YOU Schoudertas 'Flora' in Zwart: voorkant
Exclusief

ABOUT YOU

€ 29,90
Beschikbare maten: One Size
Guido Maria Kretschmer Collection Schoudertas 'Chania' in Groen: voorkant
Tip
-20%

Guido Maria Kretschmer Collection

€ 39,90€ 49,90
Beschikbare maten: One Size
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Schoudertasjes: praktisch en stijlvol voor elke dag

Bijna alle grote modelabels hebben de enigheid van schoudertasjes intussen erkend. Ze zijn de laatste jaren uitgegroeid tot modieuze accessoires die geen enkele dame nog zou kunnen missen, van hippe crossbody tot de klassieke little black bag. Die populariteit zorgt voor een breed aanbod waarbij een ruim scala aan merken, maten en functionele details elkaar voortdurend afwisselen. Welke tas je kiest? Dat is afhankelijk van de eisen die jij stelt. Uiteraard zal ook de gelegenheid een niet te negeren rol spelen tijdens het keuzeproces.

De Heilige Drievuldigheid in iedere schoudertas

Schoudertasjes combineren drie belangrijke eisen die hedendaagse dames aan hun tassen stellen: ze moeten comfortabel gedragen kunnen worden, veel ruimte bieden en bovendien ook chique ogen. Alhoewel de grootste en meest trendy merken die kenmerken met alle plezier omarmen, vinden ze toch dat chique geen afbreuk hoeft te doen aan persoonlijke wensen. De elegante en klassieke exemplaren laten zich daarom graag afwisselen door verfrissende kleuren en prints, waarbij onder andere toevoegingen als hangers, pluimen en zelfs hele sterrenstelsels opvallen. Ze komen daarbovenop in verschillende formaten. Kleine schoudertassen doen het steeds beter bij eigentijdse dames. Die bieden immers meer dan genoeg ruimte om een smartphone, sleutels en een lipgloss in op te bergen. Jonge meiden volgen dan weer de recente trends in smartphoneland: zij kiezen voor grotere modellen om hun nieuwste smartphone ook probleemloos in op te kunnen bergen.

De juiste schoudertas voor elke gelegenheid

Voor een elegante gelegenheid zijn klassieke schoudertasjes altijd een aanrader. Ze bestaan meestal uit leer of linnen en kunnen niet alleen tijdens een diner maar ook op kantoor of in de vrije tijd gedragen worden. Indien ze zakelijk dienst moeten doen, kan gekozen worden voor modellen met geaccentueerde gespen en gouden ritsen. Voor de jonge meiden die zich per fiets naar de campus verplaatsen, is zo’n model natuurlijk te veel van het goede. Zij kiezen beter voor sportieve varianten waarbij robuuste materialen als polyester bescherming bieden tegen allerhande weersomstandigheden. Hier vind je creatieve patronen en hippe kleuren die je gewoon met een stel sneakers, een jeans en een shirt combineert. Vaak zijn diezelfde sportieve schoudertasjes eveneens voorzien van extra grote ritsen voor een veilige en efficiënte opberging.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Schoudertasjes, ZwartSchoudertasjes, BruinSchoudertasjes, BlauwSchoudertasjes, BeigeSchoudertasjes, GrijsSchoudertasjes, GroenSchoudertasjes, RozeSchoudertasjes, Rood
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.