Heuptassen: praktisch en hip

Is het functionele aspect van kleding voor jou zeer belangrijk en durf je al wel eens tegen de stroom inzwemmen? Dan zijn de alom bekende heuptassen het perfecte kledingstuk voor jou. Dit handige item is geknipt voor het opbergen van spullen zoals jouw lippenstift, sleutels, smartphone en portemonnee in heel wat situaties. De voordelen? Je hoeft geen grote tas mee te zeulen en hebt alles wat je nodig hebt vlotjes bij de hand. Bovendien zitten heuptassen terug in de lift en zijn ze hipper dan ooit. Afgestoft vanuit de hoek der vergetelheid zorgen de vele modellen en stijlen voor een ongekende keuzevrijheid. Met een goed geplaatste heuptas pimp je jouw outfit van een saai ensemble tot een eyecatcher van formaat.

De riemtas heeft het allemaal

Een belangrijke reden waarom heuptassen de laatste jaren aan een echte comeback bezig zijn is de vernieuwde aandacht van ontwerpers. Dat heeft geresulteerd in een grote diversiteit aan ontwerpen. In plaats van de duffe, effen patronen van vroeger kennen heuptassen vandaag de dag een veelheid aan kleuren. Trendy patronen, camouflageoppervlakken zijn schering en inslag en ook tal van details zoals borduurwerk worden geïmplementeerd. Het gevolg? Er voor elk wat wils. Een groot verschil tussen de diverse ontwerpen buiten het kleurgebruik? De functionaliteit. Er zijn heuptassen op de markt met 1 compartiment voor alles en er zijn exemplaren met verschillende ritsen en vakjes. Qua materiaal wordt er vaak gekozen voor stof, maar ook lederen en kunststoffen materialen zijn aan een stevige opmars bezig.

Heuptassen om er altijd geweldig uit te zien

Heuptassen waren vroeger verbannen naar het rijk van het eigen huis. De veelheid aan stijlen heeft daar echter verandering in gebracht. Combineer een riemtas met bloemenpatroon met een casual broek en een zomers topje voor de perfecte festivaloutfit. Om een elegante look waarmee je op straat de blikken naar je toe trekt te creëren is een speels exemplaar met trendy patronen de geknipte compagnon van een spijkerbroek en effen topje. Zelfs op het werk maak je tegenwoordig grote sier met een aangepaste riemtas. Moet je voor het werk veel bewegen is een heuptas enorm handig. Kies voor een effen exemplaar in combinatie met jouw werkoutfit om het leven veel gemakkelijker te maken. En gemak? Dat is waar het bij heuptassen om draait.