Zonnehoeden voor dames6

Je hebt alle producten uit de categorie Zonnehoeden gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Strandmode

Zonnehoeden: de must have voor zomers genot

Al jarenlang in de mode en bovendien de beste vriendin van hen die het aangezicht ook stijlvol van de zon willen afschermen: de zonnehoeden. Stuk voor stuk zijn het nobele en zeer modieuze modellen, die iedere fashionista waar voor haar geld bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld brede modellen maar ook varianten met een gelijkmatige rand. Er zijn zelfs varianten waar linten, parels en kantpatronen het uiterlijk sieren. Dat zorgt er uiteraard voor dat er voor iedere gelegenheid wel een geschikte zonnehoed te vinden is, of het nu gaat om een hip strandfeest of om een zomerse barbecue. Lang niet alleen jouw stijl is jou dankbaar, ook jouw gevoelige gezichtshuid en weerstand zullen dat keer op keer zijn.

Een enorme keuze aan zomerhoeden

De zoektocht naar geschikte zonnehoeden is vaak niet eenvoudig. Het ruime assortiment maakt de keuze alleen maar lastiger. Laat dat nu gelukkig net een van de sterktepunten zijn van dit zomers accessoire, alhoewel de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dat zeker ook is. Het assortiment begint bij de klassieke hoeden met een gelijkmatige en versterkte rand. Zij komen vaak in de kleur beige maar zijn bijvoorbeeld ook in het wit of zwart verkrijgbaar. Nadien komen er zonnehoeden met een contrasterende rand. Zij doen het voornamelijk goed op het strand of als badkleding. Voor wie het een stuk authentieker mag, zijn er de strohoeden die doen denken aan Texaanse avonturen. Toch zijn ze ook ideaal voor het genieten op een ligstoel in jouw favoriete spa.

Hoe kies je een geschikte zomerhoed?

Dames met een vrij smal en ovaalvormig gezicht hebben de ruimste keuze, aangezien ieder model het hier wel goed doet. Zo ook voor de extravagante modellen die soms in wel heel ruime proporties komen. Bij ronde en scherpe gezichten kies je dan beter voor een zonnehoed met een brede rand en een breed lint, dat verfijnt het gezicht. Toch mag ook een hoed in cowboystijl er zeker wezen. Dames met een minder matuur gezicht en een klein (spits)neusje kunnen eveneens hun schattige look met dat laatste exemplaar in de kijker zetten. In de praktijk maakt het echter niet uit welk exemplaar het pleit winnen zal: zonnehoeden combineren iedere keer opnieuw hun functionaliteit met een unieke look waar je iedere zomer opnieuw van genieten zal.