KENDALL voor ABOUT YOU: shop nu!5

Yogatops168
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Materiaal
Motief
Sportsoort
Speciaal assortiment
CURARE Yogawear Sporttop in Zwart
-30%

CURARE Yogawear

€ 34,90€ 49,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
Varley Sporttop in Grijs

Varley

€ 64,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
DKNY Performance Sporttop 'MARBLE' in Groen

DKNY Performance

€ 54,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost

Yoga tops: met een goed gevoel op de mat staan

De perfecte outfit om lekker comfortabel op een yogamat te staan zweten? Daar moeten yoga tops een essentieel onderdeel van zijn. Yoga is de sport bij uitstek om na een lange werkdag of een moeilijke periode helemaal zen te worden en te ontspannen. Volledige ontspanning kan echter pas van start gaan als je je goed voelt met de outfit die je aan hebt. Aan wat moeten goede yoga tops dan op zijn minst voldoen? Ze moeten comfortabel zitten, niet afzakken tijdens bepaalde houdingen, elastisch zijn en boven alles gemaakt zijn van ademende materialen. Niet toevallig zijn natuurlijke stoffen zoals katoen en bamboe populaire keuzes.

De juiste yoga tops voor dames: enkele tips

Yoga tops kiezen die jouw kleerkast de komende jaren sieren? Dat is helemaal niet zo moeilijk als het brede aanbod doet uitschijnen. Een eerste gouden tip is dan ook vooral te gaan voor de kleding die je zelf mooi vindt. Yoga is een sportieve activiteit waarin ontspanning centraal staat, maar is geen competitiesport. Je doet het voor jezelf en het spreekt dan ook voor zich dat je kiest voor een topje naar jouw smaak. Let er wel voor op dat je een te diep decolleté tracht te vermijden. Tijdens een yogales wordt er veel voorovergebogen en dan constant alles op zijn plaats moeten houden? Dat valt nou niet bepaald ontspannend te noemen. Om net dezelfde reden is het belangrijk om exemplaren die afzakken te vermijden.

De yogatop is lekker veelzijdig

Yoga zit in de lift en het aantal yoga tops op de markt is dan ook sterk gestegen de afgelopen paar jaren. Enkel maar goed voor fashionista’s die er ook op de mat goed uit willen zien. Er zijn topjes verkrijgbaar in effen kleuren, maar ook in gewaagde kleurencombinaties. Er zijn topjes met een rechte snit, maar ook exemplaren met een asymmetrische snit. Bovendien zijn de eigenschappen die van een topje een goed yoga topje maken dezelfde als voor vele andere sporten. Jouw yogatop heeft dan ook heel wat functies. Lekker gaan joggen, je afbeulen in de fitness of tijdens de zomer een fietstocht ondernemen? Met de veelzijdige yoga tops uit jouw garderobe heb je de juiste kleding al klaar staan.

België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden. https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG