Accessoires & uitrusting1
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Sportsoort
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Yoga accessoires: de échte essentials

Een yogasessie draait helemaal om innerlijke rust en om de juiste balans te vinden. Naast aangepaste yoga kleding is er ook een heel arsenaal aan hulpmiddelen, de zogenaamde yoga accessoires, die daarbij kunnen helpen. Zo is het evident dat een fijne yogamat een must is, maar ook yogariemen, yogablokken, handdoeken en een goede sporttas zijn geen overbodige luxe. Heb je dorst? Dan is het wel zo handig dat je een kwalitatieve drinkfles in de buurt hebt staan. Zeker als je iemand bent die weinig tijd heeft of geen trek heeft om telkens naar een studio te trekken zijn dergelijke accessoires superhandig om gewoon in het comfort van je eigen thuis even te relaxen.

Yoga accessoire: waar je op moet letten

Yoga kleding heeft zo zijn eigen vereisten en ook de yoga accessoires mogen niet eender wat zijn. Bij een goede yoga mat is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een uitstekende grip hebt. Bij voorkeur weegt die ook niet te zwaar om vlot te transporteren. Een yogahanddoek is dan weer een accessoire dat boven alles vlot het overtollige zweet moet opnemen. Yoga is een sport waarbij hard zweten een gegeven is en een absorberende handdoek is dan een zalig hulpmiddel. De sporttas wanneer je naar de studio vertrekt of gewoon jouw spullen meeneemt voor tijdens de werkpauze hoort lekker ruim te zijn. Er moeten immers een hele mat, yoga kleding en nog andere yoga accessoires in verdwijnen. Kies bij voorkeur misschien zelfs voor een exemplaar waarop je jouw matje kunt vastgespen.

Yoga-accessoires: alles wat je nodig hebt

Yoga blokken zijn een accessoire dat voor de leek misschien vreemd lijkt, maar voor de geoefende yogi de ultieme gadget zijn. Deze blokken zijn specifiek gemaakt om de vloer net wat naar een hoger niveau te tillen. Zeker online vind je gelijk honderden verschillende manieren terug om deze in jouw routine te integreren. Loopt de sessie op zijn eind? Dan is een goede spray om bijvoorbeeld jouw mat even schoon te maken na het vele zweten een onmisbaar deel van jouw uitrusting. Schaf je dan gelijk ook een massageroller aan om na het sporten die stramme spieren toch net wat losser te krijgen. Yoga is een fijne sport en met de juiste yoga accessoires in aanslag wordt het enkel beter.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
CocktailkleedjesAvondkleedjesParka'sColtruienWinterjassenNike Air MaxHandtassenLeren jassenJeansblousesBlazersBootsJeansKnitwearPyjama'sAdidas Stan SmithAdidas SuperstarConverse All Star
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.