KENDALL voor ABOUT YOU - 4 december 18:005

Nog maar:00uur00min00sec
Yoga t-shirts110
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Materiaal
Motief
Sportsoort
Speciaal assortiment
Onzie Functioneel shirt in Beige

Onzie

€ 47,90
Beschikbare maten: S, M
ESPRIT SPORT Functioneel shirt in Grijs

ESPRIT SPORT

€ 35,99
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL, XXL
PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost

Yoga shirts: van neerwaartse hond tot het koeiengezicht

In een steeds drukker wordende wereld hoeft het niet te verbazen dat meer en meer mensen hun weg vinden naar yoga. Om het beste uit jouw sessies te halen is aangepaste yoga kleding, zoals yoga shirts, absoluut nodig. Een goed yoga shirt is niet het eerste, het beste t-shirt dat je in de kast tegen komt en moet wel degelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo is het ontzettend belangrijk dat het shirt comfortabel zit om alle standjes en oefeningen vlot tot een goed einde te brengen. Iedere beperking in de bewegingen is nefast waardoor je best kiest voor een strak shirt of net een ruim en elastisch exemplaar.

Yoga shirt voor dames: wat nog belangrijk is

Ontzettend belangrijk bij yoga shirts is de wetenschap dat de kleding niet afzakt. Er zijn immers redelijk wat standjes en posities binnen de yogawereld die veronderstellen dat je met het hoofd naar beneden of de benen omhoog staat. Een afzakkend shirt tijdens dergelijke oefeningen is niet alleen vervelend, maar kan ook voor een mentale blokkade zoeken. Kies dus voor elastische materialen die bovendien voldoende ademend zijn. Heel wat vrouwen onderschatten hoe sterk je begint te zweten tijdens een yoga sessie. Dan een strak shirt aanhebben dat niet ventileert en al jouw transpiratie in zich opneemt is geen leuke ervaring. Materialen als katoen, bamboe en polyester zijn populaire en goede keuzes bij yoga shirts. Nog een laatste tip: let erop dat je altijd en overal nog steeds een goede buikademhaling kunt hebben!

Yoga topjes voor dames met stijl

Yoga shirts moeten comfortabel zitten en aan de voorgaande voorwaarden voldoen. Is daaraan voldaan? Dan is het enige wat nog van belang is jouw persoonlijke voorkeur. Er zijn yoga shirts met lange mouwen, korte mouwen en tanktops op de markt. Er zijn effen exemplaren die een leuke basis vormen voor vele outfits en shirts met sterke prints, opvallende patronen en zelfs met op yoga geïnspireerde teksten. Het leuke aan yogatopjes en shirt is dat je je helemaal niet om hoeft te kleden op weg naar jouw sessie. Deze kleurrijke en comfortabel kleding past ook perfect bij een casual, alledaagse stijl. Jouw yoga shirts gebruik je dus even goed binnen jouw dagdagelijkse kledingstijl.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG