Snowboardjassen voor dames31

Je hebt alle producten uit de categorie Snowboardjassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Snowboarden

Snowboard jas voor een functionele en stijlvolle wintersportvakantie

Iedereen kent wel het spreekwoord “de kleren maken de man”. In het snowboarden is het correcter om dat aan te passen naar “de snowboard jas maakt de vrouw”. Een goede snowboard jas voor dames die al eens graag een board aan hun voeten binden, voldoet aan twee ontzettend belangrijke functies. In de eerste plaats is hij een meester van de elementen die de nodige bescherming biedt tegen de omstandigheden. Daarnaast is het minstens even belangrijk dat ook het stijlgevoel on point is. Snowboarden is een hippe en moderne sport met een zekere coole uitstraling. Met de juiste snowboard jas rond de schouders geslagen, heb je zonder problemen zelf ook die uitstraling.

Snowboard jas voor dames: functionele features

Een goede snowboard jas is een functioneel kledingstuk dat over een sterk ademend vermogen beschikt en daarnaast ook de warmte sterk isoleert. Punten om op te letten bij de aankoop zijn naast het ademend vermogen ook de waterkolom, het membraansysteem en de thermische isolatie. De waterkolom is een meeteenheid die aangeeft hoe waterdicht jouw snowboardjas nu eigenlijk is. In een sport waarbij je vaker in de sneeuw ligt dan op je board staat is dat wel zo handig om te weten. Een goed membraansysteem is dan weer nodig om transpiratie te laten ontsnappen en dankzij de thermische isolatie houd je tijdens het sporten de lichaamswarmte vast. Typische materialen zijn dons, merinowol en synthetische alternatieven.

Snowboardjack: kies jouw toegevoegde waarde

Elke model van de moderne snowboardjas voor dames is verkrijgbaar in een hippe stijl en met opvallende accenten. Je kijkt dus best naar de features die waarde toevoegen bij de keuze van jouw outfit. Zo zijn getapete naden een groot pluspunt om de regen en wind buiten te houden. Zo horen bij de taille en de manchetten sneeuwvangers aanwezig te zijn en is een verstelbare capuchon wel zo handig. Nog een handig element waar zeker en vast niet iedereen bij nadenkt: een model met liftpaszakken kun je heel wat tijd besparen. Geen nood meer om onhandig met jouw handschoenen aan te staan zoeken in de rij. Het mag duidelijk zijn dat er heel wat komt kijken bij een goede snowboardjas. Kies jouw snowboard jas dan ook wijs.