Knitwear18.217
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
ONLY Gebreid vest in Beige: voorkant

ONLY

€ 39,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
EDITED Trui 'Mailina' in Gemengde kleuren: voorkant
Duurzamer

EDITED

€ 69,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
ONLY Gebreid vest 'DIAMOND' in Grijs: voorkant
Nieuw
Duurzamer

ONLY

€ 19,90
  • +3
Beschikbare maten: XXS, XS, S, M, L
ONLY Trui 'Brynn' in Wit: voorkant
Duurzamer

ONLY

€ 29,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL
VILA Trui 'Ril' in Zwart: voorkant

VILA

€ 26,90
  • +5
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL, XXL
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Knitwear: van warm induffelen tot eigentijdse stijl

Knitwear is al langer een echte klassieker op koudere dagen. Toch doet het ook meer dan louter extra warmte bieden wanneer het buiten frisjes is. Zelfs wanneer de zon uitbundig schijnt, kan het gebruikt worden in de vorm van een lichte bolero. Gebreide jasjes kunnen dan ook een perfecte metgezel zijn voor een luchtige zomeroutfit. Iedereen weet immers dat de temperaturen ’s avonds wel eens snel kunnen zakken. Bovendien geven ze jou ook gewoon een extra groot knuffelgehalte. Een ideale metgezel om je comfortabel tegen jouw geliefde aan te nestelen. Samengevat: knitwear is niet alleen warm maar ook trendy.

Gebreide kledingstukken voor diverse gelegenheden

Lange tijd zeulde knitwear een ouderwetse reputatie met zich mee. Die reputatie wist het echter al enige tijd geleden van zich af te schudden. Natuurlijk kan je het nog steeds dragen op een formele gelegenheid, toch doet het het ook casual steeds beter. Dat laat zich op zijn beurt vertalen in talrijke combinatiemogelijkheden. Klassieke witte vestjes kan je bijvoorbeeld gebruiken voor een stijlvolle uitstraling op kantoor, maar passen ook goed samen met een zomerjurk. Zeker met een bloemenjurkje is dat het geval. Met een verfijnde gebreide trui met V-hals straal je op zijn beurt elegantie uit, terwijl de langere en comfortabele modevariant dan weer de vertaler is van een nonchalante stijl. Voor een zakelijke look kan je dan weer kiezen voor langere knitwear in effen kleuren. En in de vrije tijd? Dan kies je toch gewoon voor liefdevolle details, toevoegingen van kant en uiteenlopende patronen die casual en comfortabel met elkaar vereenzelvigen!

Stijladvies voor gebreide kledingstukken

Een eerste belangrijke tip: combineer knitwear steeds met lichtgewicht materialen. Een oversized trui gaat bijvoorbeeld perfect samen met een brutaal rokje en een legging. Ook je zomertops hoeven dus nog niet meteen te verdwijnen. In combinatie met een bolero geven ze een vrolijke toevoeging aan jouw looks. Veel is natuurlijk ook afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en stijl. Voor het verbergen van jouw persoonlijke probleemgebieden kies je bijvoorbeeld voor een langere uitsnijding waarbij de snit met jouw figuur speelt. Wil je dan weer over een outfit beschikken die met de nodige aandacht gaat lopen? Dan kies je beter voor glittereffecten of speciale patronen. Kortom: met knitwear blijf je lang niet beperkt tot de ‘ouderwetse’ stijl waar sommigen het nog steeds mee associëren.

*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.