Lingerie876
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
JETTE Body in Zwart: voorkant
Tip

JETTE

vanaf € 59,90
Beschikbaar in vele maten
ABOUT YOU x hunkemöller BH 'Marilee' in Roze: voorkant
Exclusief

ABOUT YOU x hunkemöller

€ 37,90
Beschikbaar in vele maten
LASCANA Body in Wit: voorkant
Tip

LASCANA

vanaf € 52,90
Beschikbaar in vele maten
LASCANA Slip 'Mably' in Groen: voorkant
Tip

LASCANA

vanaf € 23,90
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Lingerie: van een sexy feel tot comfortabel genot

Lingerie is een vaak onderschat kledingstuk dat zo goed als elke vrouw wel dagdagelijks draagt. Dit ondergoed is soms sensueel, soms gericht op comfort, maar altijd nodig om de dag mee door te komen. Het is de basis van jouw outfit waar al de rest mee begint en bepaalt ook in sterke mate of je je goed in jouw vel voelt. Met een leuk setje aan zit jouw zelfvertrouwen in het zenit en kan je absoluut de wereld aan. Een evolutie waar je als moderne vrouw overigens best dankbaar voor kunt zijn. Tot voor de twintigste eeuw was de vrouwenmode wat ondergoed betreft nou niet meteen comfortabel te noemen. Vandaag de dag is dat gelukkig geen punt meer.

Allerlei soorten ondergoed

Lingerie is meer dan enkel een bh met een slipje. Zo zijn er ook strings, hemdjes, jarretels en zelfs bodystockings die onder de noemer de plaatsen vallen. Stuk voor stuk hebben deze fashion items gemeen dat ze dankzij de zachte materialen en het gebruik van elastische stoffen een goede pasvorm garanderen. Lycra, kant en katoen zijn populaire keuzes en bieden jou de elegantie waar je naar op zoek bent. Binnen het assortiment vind je dan ook een veelheid aan kleuren, stijlen en modellen. Er is zelfs lingerie in huidskleur om te verdoezelen dat je het draagt, er zijn setjes die voor extra ondersteuning of een push-up effect zorgen en er zijn zelfs modellen die probleemgebieden verdoezelen. Het is maar de vraag wat je exact zoekt.

Ondergoed met andere kleding combineren

Lingerie is de kleding bij uitstek die quasi uitsluitend door onszelf of onze partner gezien wordt. Nochtans hoeft dat niet zo te zijn en kan lingerie een mooi complement op jouw outfit vormen. Als je sensueel voor de dag wilt komen, doet een leuk off-shoulder topje bijvoorbeeld wonderen. Een bh-topje zonder bandjes is hierbij een logische, populaire keuze. Slaat de zomer genadeloos toe en stijgt de temperatuur tot in het zenit? Combineer dan een effen bh met een half doorzichtige blouse of een open rug. Een sexy effect dat bovendien voor de nodige verkoeling zorgt is het resultaat. Lingerie is niet enkel en alleen voor binnenskamers: het is ook een echt fashion item.

*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.