Winterjassen voor dames42

Je hebt alle producten uit de categorie Winterjassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Winterjassen

Only winterjas: stijlvol, ook in het koude winterseizoen

Een stijlvolle Only winterjas brengt warmte in een periode waar winterse barheid lijkt te primeren. Niet alleen houden ze jou warm, bovendien zien ze er ook prachtig uit. Ongeacht of je kiest voor een lange winterjas van Only of eerder om een korte donsjack: steeds opnieuw gaat het om hedendaagse mode die de vrouwelijke contouren onderstreept. Uiteraard doet het merk dat iedere keer opnieuw met hoogwaardige materialen die het lichaam niet alleen verwarmen maar bovendien ook in alle comfort laten genieten.

Het ontwerp van de wintermantels van Only

Een Only winterjas laat zich kenmerken door allerlei verfijningen waardoor je ook tijdens de winterperiode goed voor de dag komt. Kenmerkend voor de Only winterjas voor dames is de opbergruimte. Zo zijn de wintermantels vaak voorzien van twee grote zakken. Hier kan je niet alleen jouw smartphone in kwijt maar is er ook voldoende ruimte om jouw handen heerlijk warm te houden. Verder is een Only winterjas vaak voorzien van allerhande functionele toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan afneembare kappen waardoor je helemaal klaar bent voor de komende weersomstandigheden. Natuurlijk zijn ook liefdevolle details gewoon van de partij: glanzende drukknoppen, een brede kraag, extra grote knoppen en zelfs leuke patronen gaan maar al te graag met de aandacht lopen. Zo brengt iedere winterjas dames en Only samen om via een modieus schouwspel de winterperiode op te vrolijken.

Hoe draag je de Only wintermantels?

Veel is natuurlijk afhankelijk van de stijl die je wenst aan te meten. Voor een casual stijl zal je bijvoorbeeld voor een donkere of camouflagegroene winterjas gaan. Een dergelijke Only winterjas draag je dan in combinatie met een jeansbroek. Zowel een skinny jeans als een spijkerbroek in used-look doen het hier goed. Toch mag je ook gewoon gaan voor een sportieve broek die zowel de casual look als de sportieve outfit met elkaar vereenzelvigen. Natuurlijk is ook de kortere winterjack die je dan draagt in combinatie met een gestreepte broek en een leuke bloes een goed idee. Mag het voor jou wat stijlvoller? Kies dan voor een bloes met een elegant bloemenpatroon en zorg dat de nekregio duidelijk zichtbaar is. Een fiks stel modieuze oorbellen kan de nodige aandacht naar zich toetrekken terwijl jij gewoon geniet van het comfort van jouw Only winterjas.