Wandellaarzen68
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
adidas Terrex Boots 'AX4 ' in Zwart: voorkant

adidas Terrex

€ 159,00
Beschikbaar in vele maten
adidas Terrex Boots 'TERREX Trailmaker' in Zwart: voorkant

adidas Terrex

€ 130,00
Beschikbaar in vele maten
adidas Terrex Boots 'Free Hiker' in Lila: voorkant

adidas Terrex

€ 220,00
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Wandellaarzen: stevig en stijlvol

Wandellaarzen hebben boven alles één taak aan de voeten: perfect zitten. Het is het item bij uitstek dat je nodig hebt om als rasechte avonturierster ruig terrein te overwinnen zonder jouw voeten kapot te maken. Anders dan de naam suggereert, zijn wandellaarzen geen rasechte laarzen maar halfhoge schoenen. Dat betekent dat de schacht tot boven de enkel uitkomt, voor een optimale bescherming. Tijdens het wandelen over oneffen, steenachtig terrein is een ongeluk met een verzwikte enkel als gevolg immers snel gebeurd. Door het robuuste materiaal en de hoge schacht ligt de kans op verzwikte enkels en een pijnlijk einde van een leuke trip heel wat lager. Bovendien is het aanbod vandaag de dag zo divers dat je altijd wel een model naar jouw smaak en noden kunt vinden.

Trekkinglaarzen voor elk terrein

Het ene terrein is het andere niet en de wandellaarzen verschillen onderling dan ook enorm, afhankelijk van hun specialisatie. Een eerste vraag die je jezelf dan ook best stelt bij de zoektocht naar de juiste schoenen voor jou is voor welke ondergrond ze geschikt moeten zijn. Asfalt vereist een andere zool en een ander profiel dan bergachtig gebied en dat vereist op zijn beurt dan weer andere eigenschappen dan een zanderige omgeving. Ook de breedte van de schacht, de ondersteunende eigenschappen van de hiel en zaken zoals de voetboog spelen een rol bij de keuze van de juiste wandellaarzen. Gebruik je jouw trekkinglaarzen bijvoorbeeld ook buiten het trekken om? Dan is een iets flexibelere zool een mooie tussenoplossing.

Trendy wandellaarzen voor vrouwen

De styling van wandellaarzen is altijd al heel erg basic geweest, net omdat het tijdens trektochten onmogelijk is de schoenen proper te houden. De laatste tijd verschijnen echter meer en meer opvallende kleuren en contrasterende details in de collectie. Liever back to basics of toch net even een ander paar aanschaffen om er paasbest uit te zijn tijdens jouw wandeltochten? Ook wat het materiaal betreft, zijn er behoorlijk wat verschillen tussen de schoenen onderling. Rasechte snowboots zijn geknipt voor sneeuwachtige gebieden, terwijl leren wandellaarzen dan weer beter passen bij droog terrein. Ga na wat jouw noden zijn en wat voor type wandelingen jouw hart gestolen hebben. Heb je dat? Dan kun je op zoek naar jouw perfecte wandellaarzen.

Populaire merken in deze categorie
Wandellaarzen van adidas TerrexWandellaarzen van HANWAGWandellaarzen van HaglöfsWandellaarzen van THE NORTH FACEWandellaarzen van JACK WOLFSKINWandellaarzen van LOWAWandellaarzen van SALOMONWandellaarzen van COLUMBIA
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.