Corrigerende badpakken41
LASCANA Shaping-badpak in Blauw

LASCANA

€ 64,90
Beschikbaar in vele maten
LASCANA Shaping-badpak in Blauw

LASCANA

€ 64,90
Beschikbaar in vele maten
PayPalMastercardVisaBancontactAfterPayOntdekkenDiners ClubDHLbPost

Corrigerende badpakken: accentueer jouw sterke punten

Voor velen dé oplossing: corrigerende badpakken. Want als je naar het strand of het zwembad trekt als vrouw wil je er toch vooral goed uitzien? Dankzij deze badpakken ligt die killer look waar je naar op zoek bent binnen handbereik. Deze bijzondere badpakken verbergen die paar kilo’s te veel en camoufleren de minder flatterende gebieden van jouw lichaam. Dat allemaal terwijl de sterke punten net geaccentueerd worden. Je geeft je lijf extra steun en jouw zelfvertrouwen een immense boost. De specifieke snit zorgt voor een slank silhouet en biedt bovendien extra ondersteuning bij al jouw bewegingen in en rond het frisse water. Corrigerende badpakken zitten lekker strak zonder daarom oncomfortabel aan te voelen. Kortom: het is een kledingstuk dat in de garderobe van de moderne vrouw zeker en vast zijn plaats heeft.

Alle stijlen correctiebadpakken

Corrigerende badpakken zijn ontstaan uit de nood aan badpakken voor vrouwen die het uiterlijk een boost geven. De geschiedenis van de badpakken gaat terug tot de tijd dat ze nog gemaakt werden van katoen of wol. Het spreekt voor zich dat dit nu niet bepaald flatterende stoffen waren in combinatie met water. Vandaag de dag heeft de ontwikkeling van elastische stoffen het zwempak met een corrigerend buikeffect mogelijk gemaakt. Perfect voor wie bijvoorbeeld na een zwangerschap de sporen nog even wil toedekken. Naast de traditionele effen kleuren vind je in de selectie corrigerende badpakken alle nieuwe trends en mogelijkheden. Fotoprints, colourblocking, diverse stijleffecten: het is allemaal mogelijk. Een stijl die helemaal past bij jouw unieke persoonlijkheid? Die zat er ongetwijfeld tussen.

Tips voor het dragen van corrigerende badpakken

Bij het kiezen van jouw corrigerend badpak is het belangrijk om enkele tips in het achterhoofd te houden. Ten eerste kies je best patronen uit die de vorming van een taille bevorderen. Als je enkele kilo’s te veel meesleurt is het bijvoorbeeld een goed idee ver weg van horizontale strepen te blijven. Wil je dat silhouet nog meer minimaliseren? Dan zijn donkere en genuanceerde kleurtinten daar de beste keuze voor. Heb je een lichte huid? Mik op koude kleuren zoals blauw, lila of aanverwanten als compagnon en blijf weg van te donker zwart om het contrast niet te groot te maken. Heb je daarentegen een gebruinde huid? Dan zijn witte en pastelkleurige corrigerende badpakken exact wat je zoekt.

*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.
© 2021 About You AG & Co. KG