Zwangerschapsjeans & broeken630
Envie de Fraise Jeans 'CLINT SEAMLES' in Blauw

Envie de Fraise

Jeans 'CLINT SEAMLES'

€ 64,90
Beschikbaar in vele maten
PayPalMastercardVisaBancontactAfterPayOntdekkenDiners ClubDHLbPost

Zwangerschapsbroeken: comfortabel én stijlvol zwanger zijn

Een zwangerschap is een spannende tijd waarin heel wat van het vrouwelijk lichaam wordt verwacht. Terwijl veranderingen elkaar opvolgen, bieden zwangerschapsbroeken de nodige geruststelling. Deze broeken groeien mee met het lichaam en schenken alle comfort waar vrouwen tijdens deze heuglijke periode naar verlangen. Bovendien bieden ze ook een ruime keuze, zijn ze eenvoudig te combineren en hoeven ze nooit aan stijl in te boeten. Toch zijn er ook nog heel wat andere voordelen. Modellen die het bolle buikje in eerste instantie nog verbergen of varianten die de babybuik net benadrukken? Zwangerschapsbroeken kunnen het allemaal.

De voordelen van zwangerschapspantalons

Lange tijd waren zwangerschapsbroeken herkenbaar en niet geïntegreerd in het modelandschap. Vandaag de dag is dat natuurlijk al langer niet meer het geval. Je vindt dan ook een ruime diversiteit aan zwangerschapsbroeken opdat aanstaande mama’s hun persoonlijke stijl niet hoeven op te geven. Een echte allrounder is bijvoorbeeld de spijkerbroek die voorzien is van extra stretch. Die broek kan gedurende de volledige zwangerschap gedragen worden en groeit gewoon mee met het lichaam. Liever een lichte stoffen broek of een sportieve variant? De keuze is inderdaad eindeloos. Bovendien beperken zwangerschapsbroeken zich lang niet alleen tot de zwangerschap zelf. Ook wanneer je nadien nog niet meteen het vroegere lijntje hebt, kunnen ze nog even gedragen worden. Die duurzaamheid brengt natuurlijk ook heel wat financiële voordelen met zich mee. Zo hoef je niet om de haverklap een nieuwe broek aan te schaffen. Tot slot zijn de broeken ook gewoon extra comfortabel en bieden ze ondersteuning voor het lichaam. Snijden in de huid zullen ze dan ook niet doen.

Hoe combineer je jouw zwangerschapspantalon?

Dankzij de ruime keuze aan zwangerschapsbroeken kan je gewoon trouw blijven aan jouw oorspronkelijke stijl. De verschillende modellen laten zich dan ook eenvoudig combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spijkerbroek in combinatie met een comfortabel shirt: ideaal als vrijetijdsoutfit! Voor wie het een stuk zakelijker of eleganter mag, zijn er dan weer de stoffen varianten. Zij laten zich eenvoudig combineren met tunieken en bloesjes. Ook zwangerschapsleggings behoren hier natuurlijk tot de mogelijkheden. Een winterse zwangerschap? Dan kies je het beste voor een warme lange broek in combinatie met een heerlijke trui. Sandalen, sneakers of toch maar een stel vrouwelijke hakken: zwangerschapsbroeken zijn echte allrounders die iedere klus weten te klaren.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.
© 2021 About You AG & Co. KG