Zwangerschapsondergoed244
Esprit Maternity Pyjama in Blauw

Esprit Maternity

€ 69,90
Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL, XXL
MAMALICIOUS Onderhemd 'Milly' in Zwart

MAMALICIOUS

€ 24,95
Beschikbare maten: S-M, M-L, L-XL
PayPalMastercardVisaBancontactAfterPayOntdekkenDiners ClubDHLbPost

Zwangerschapsondergoed: voel je goed in je vel

Tijdens de zwangerschap is het extra belangrijk om je goed te voelen en geschikt zwangerschapsondergoed speelt hier een belangrijke rol in. Vandaag de dag wordt steeds vaker gekozen voor een ruim assortiment waar dames zich extra mooi in kunnen voelen. Hedendaags zwangerschapsondergoed is bovendien voorzien van extra ruimte om gewoon mee te kunnen groeien met de buik. Niet alleen is dat extra comfortabel, bovendien is dat ook heel voordelig voor de portemonnee. Toch is het belangrijk om ook bij zwangerschapsondergoed gerichte keuzes te maken. Iedere zwangerschap is nu eenmaal uniek en zal dan ook andere lingerie vergen.

Comfortabel zwanger met sexy zwangerschapslingerie

Zwangerschapsondergoed is tegenwoordig lang niet meer alleen saai en onaantrekkelijk. De fabrikanten zien er steeds op toe dat ook zwangere dames zich nog steeds op-en-top vrouwelijk kunnen voelen. In de eerste plaats moet het ondergoed de noodzakelijke ruimte bieden om gewoon mee te kunnen groeien tijdens de zwangerschap. Bovendien moet het ondergoed ook voldoende ondersteunen. Om die reden zijn de broekjes vaak extra groot ontwerpen opdat ze mooi over de onderbuik schuiven. Het ruime oppervlak en de welgekozen materialen zorgen dan voor de nodige stevigheid. Onder een stijlvolle bloes hoef je dat niet eens te merken, alhoewel een accentuerende zwangerschapsbel over het ronde buikje altijd wel extra leuk is. Hetzelfde ziet men terugkomen bij de bh’s, waar eveneens aandacht is voor de toenemende borstomvang. Het is vaak hier dat dames eerder de voorkeur geven aan de sexy vrouwelijke modellen.

Zwangerschapslingerie voor iedere blijde verwachting

Lang niet alleen het meegroeien van het zwangerschapsondergoed is belangrijk. Natuurlijk wil je dat de zwangerschapsperiode er ook één is van sereniteit, genot en rust. Kortom: een periode om nooit te vergeten. Om die reden wordt gekozen voor zachte en comfortabele stoffen die allerlei zwangerschapskwaaltjes helpen te voorkomen. Vooral wanneer het einde van de zwangerschap nadert en je later borstvoeding geven zal, kunnen kleine irritaties maar beter achterwege blijven. Een belangrijk punt daarbij: de persoonlijke situatie zal minstens een even grote rol spelen. Lang niet alle borsten groeien even fors gedurende de zwangerschap, net zoals lang niet iedere dame even gevoelig is. Niemand kent jou beter dan jezelf, wees daarom vooral vrij om zelf op zoek te gaan naar het best geschikte zwangerschapsondergoed.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Zwangerschapsondergoed, ZwangerschapsmodeZwangerschapsondergoed, EffenZwangerschapsondergoed, Met borstvoedingsfunctieZwangerschapsondergoed, Zonder borstvoedingsfunctieZwangerschapsondergoed, Plain/zonder details
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.
© 2021 About You AG & Co. KG