Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Bolero's voor dames60

Je hebt alle producten uit de categorie Bolero's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Knitwear

Bolero's: een elegante metgezel voor diverse stijlen

Ze sluiten perfect aan bij jouw zomerjurk, ze zijn geschikt voor een casual outfit en ze kunnen dienstdoen als elegant accessoire tijdens een zakelijke bijeenkomst: bolero's zijn echt wel allrounders in de letterlijke betekenis van het woord. Je hebt er dan ook een erg ruime keuze, want naast de gebreide varianten zijn ze er ook in sexy kanten uitvoeringen of varianten met een nonchalante uitstraling. Of je ze nu casual of net elegant gaat dragen, bolero’s voegen altijd wel wat toe aan jouw outfit. Bovendien zijn sommige modellen ook gewoon nog eens praktisch, wat extra leuk meegenomen is.

Voor wie zijn deze korte jasjes geschikt?

Er zijn heel wat redenen om bolero's te verkiezen. Sommige dames dragen ze als alternatief voor een jas. Vooral tijdens de warmere dagen merkt men dat wel vaker. Ook wie de strapless outfit liefst van wat extra stof voorziet, bijvoorbeeld op kantoor, houdt van de bolero. Een andere, bedekkende functie bestaat bij dames die te kampen hebben met probleemgebieden. Zij trachten zo hun schattige love handles esthetisch weg te werken. Andere dames verkiezen het jasje dan weer vanwege de extra pit die het aan de outfit toevoegt, bijvoorbeeld in combinatie met een tanktop en een skinny jeans. Tot slot zijn er dan weer dames die houden van de toegevoegde warmte tijdens de winterperiode. Uiteraard kiezen zij voor modellen met lange mouwen.

Stijltips voor korte jasjes

Bolero's passen bijna overal bij. Tijdens de zomerperiode houdt jouw bolero je bijvoorbeeld warm zonder die stralende zomerjurk te moeten bedekken. En tijdens formele gelegenheden is het jasje een handige toevoeging om een casual outfit in een elegante variant om te toveren. Vooral in combinatie met een stoffen broek geven bolero’s de zakelijke look een sexy accent. Indien dat laatste extra belangrijk is, kan je trouwens kiezen voor modellen met transparante materialen. Ook kant is een grote aanrader. En in de winterperiode? Dan vervang je het model met korte mouwen gewoon door een versie met lange mouwen. Kies dan wel meteen even voor een gebreid jasje dat jouw figuur benadrukt, zo hoeft de extra warmte niet aan jouw lijntje te tornen. Voelt dat niet altijd even aangenaam? Binnenskamers laat je die knoopjes dan gewoon open. Bolero's hoef je immers lang niet alleen dichtgeknoopt te dragen.