Slim1.170
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
ONLY Jeans 'Emily' in Beige: voorkant

ONLY

Jeans 'Emily'

€ 39,90
  • +9
Beschikbaar in vele maten
MORE & MORE Jeans in Blauw: voorkant
-12%

MORE & MORE

Jeans

€ 69,90€ 79,90
Beschikbare maten: 25-26, 27-28, 32-33, 35-36
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Slim fit jeans: een perfect passend wapen voor alle doelen

Waar trends komen en gaan, lijkt het alsof de slim fit jeans altijd blijft bestaan. Al jarenlang is het dan ook een van de favorieten in het fashionlandschap. Geheel onlogisch is dat zeker niet. Zo benadrukt het ontwerp geraffineerd de vrouwelijke charme en profileert het zichzelf als een allrounder voor het snel aanmeten van een nieuwe look. Toch komt de slim fit jeans in talloze varianten, gaande van een klassieke strakke denim tot een used look met uitgebreide wassingen. Ook lichte en donkere kleuren wisselen elkaar voortdurend af bij de slim fit jeans. Tot slot is de slim fit jeans allesbehalve oncomfortabel: het gebruik van de kunstvezel elastaan maakt het ontwerp flexibel en geschikt voor dagelijks gebruik.

Slim fit spijkerbroeken voor iedere taille

Bij een slim fit jeans is de ultieme pasvorm natuurlijk het belangrijkste. Die pasvorm is er speciaal voor vrouwen met lange en slanke benen. Het benadrukt dan ook hun lijn en zorgt ervoor dat ook andere troeven opvallen. In feite kunnen dames maar weinig misdoen bij het kiezen van andere kledingstukken. Espadrilles, sandalen, sneakers of een subtiele hak: stuk voor stuk zijn het ideale partners. Wanneer ze de broek extra casual willen dragen, volstaat het om de broekspijpen een paar centimeter omhoog te rollen. Toch hoeft dit alles niet te betekenen dat enkel ultraslanke dames een slim fit jeans mogen dragen. Bij de iets bochtigere dames is dat zeker ook een mogelijkheid. Wel kiezen zij beter voor een donker kleurtjes en combineren zij de jeans met een oversized top.

Diverse soorten slim fit spijkerbroeken

Een van de trends die het de laatste jaren steeds beter doet, zijn de slim fit jeansbroeken met een hoge tailleband. Niet alleen is het een ideale manier om een klein buikje te verbergen, bovendien laat het ook het onderlichaam visueel langwerpiger ogen. Hierdoor is het ook ideaal voor dames die niet gezegend zijn met ellenlange benen. Uiteraard kan het effect versterkt worden door eveneens te kiezen voor hakken. Slanke dames houden er dan weer van omdat het goed gecombineerd kan worden met een casual shirt. Uiteraard is het ook mogelijk steeds te kiezen voor een slim fit jeans met een lage taille om zo te genieten van een optimale bewegingsvrijheid.

*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.