KENDALL voor ABOUT YOU: shop nu!5

Broeken5.979
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Speciaal assortiment
Materiaal
Motief
Lengte
SHEEGO Chino in Beige
Curvy

SHEEGO

€ 47,90
Beschikbaar in vele maten
Zizzi Broek 'MDALIA' in Zwart
Tip
Curvy

Zizzi

€ 49,99
Beschikbaar in vele maten
SAMOON Broek in Groen
Curvy
Duurzamer

SAMOON

€ 79,90
Beschikbare maten: 44, 46, 48, 50, 52, 54
SHEEGO Broek in Blauw
Curvy

SHEEGO

€ 42,90
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost

Broeken voor grote maten: een perfecte fit

Iedere vrouw heeft broeken nodig in haar garderobe en voor dames met een maatje meer betekent dat boeken voor grote maten. Deze broeken zijn specifiek ontwikkeld om een goede pasvorm te garanderen en bieden extra ondersteuning. Vaak zijn er ook modellen te vinden die een figuurcorrigerend effect hebben zodat je vol zelfvertrouwen begint aan de dag. Het is overigens ook dringend tijd om een serieuze misvatting de wereld uit te helpen: broeken voor grote maten hoeven helemaal niet saai of lelijk te zijn. Vandaag de dag hoef je helemaal niet meer te kiezen uit slechts een paar modellen zonder stijlgevoel. Tegenwoordig haal je als echte fashionista jouw hart op vanaf je de enorme keuzemogelijkheden onder ogen ziet. Niets houdt jou nog tegen een stijlicoon te zijn.

Een stijlvolle en comfortabele broek

Broeken voor grote maten bieden dezelfde keuzevrijheid die alle vrouwen hebben. Als je tijdens de zomer trek hebt in een chino of misschien zelfs een tregging is dat absoluut geen probleem. Een pantalon of jeansbroek om de wintermaanden mee te overleven? Het brede assortiment beslaat elk type broek dat jouw hart heeft gestolen. Om een comfortabele fit te verzekeren in al deze modellen hebben producenten nieuwe stoffen en innovaties tot ontwikkeling gebracht. Een typisch voorbeeld daarvan is de stretchstof die tegenwoordig niet meer uit de mode valt weg te denken. Van boyfriend jeans tot capri’s tot joggings: dankzij de stretchstof zitten broeken voor grote maten als gegoten. En daar hoef je zelf niks voor te doen.

Tips voor jouw broek voor grote maten

Broeken voor grote maten draag je natuurlijk gewoon helemaal zoals jij ze wilt. Als je toch enkele tips nodig hebt om op jouw paasbest voor de dag te komen in jouw nieuwe broek volgen er hier enkele. Zorg ervoor dat je niet te veel contrasterende kleuren kiest. Te veel contrast trekt de aandacht naar probleemgebieden en dat is niet de bedoeling. Het is ook om die reden dat je bij voorkeur wegblijft van drukke patronen op de dijen of het achterwerk. Draag bovenop jouw broek een lekker los zittend stuk kleding, zoals een cardigan, en doe daar een paar leuke pumps bij. Broeken voor grote maten zijn, net zoals hun dragers, grote stijliconen.

België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden. https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG