Bikini's voor dames2,005

Bikini's: tijdloze badmode voor zomers genot

De temperatuur stijgt, het zilte zeewater golft onder de fonkelende zonnestralen en het strand wacht je op: overal in het land worden de bikini's opnieuw bovengehaald. Het succes van deze badkleding is dan ook niet verwonderlijk: niemand wordt uitgesloten. Voor bikini’s maakt het dan ook niet uit of je nu grote borsten of kleine borsten hebt of sterke of smalle billen. De bikini is meer dan badkleding alleen, het is een modeaccessoire. Er zijn zoveel stijlen en kleuren dat je altijd wel een geschikte bikini vinden zal. Een versterkende werking of eerder maskering van probleemgebieden: voor deze badkleding is het allemaal geen probleem.

Een rondleiding doorheen de badmode

De overvloed aan bikini's maakt de keuze er niet eenvoudiger op. Jouw verhoudingen zullen echter een eerste belangrijke factor zijn. Meiden met kleine borsten kiezen bijvoorbeeld best voor een push-up bikini. Zo’n model helpt jou om een mooi decolleté te vormen terwijl toevoegingen als parels en borduurwerk extra stijl garanderen. Voor wie zo’n weelderig decolleté belangrijk is, zijn er trouwens ook balconette bikini’s. Dankzij de gewatteerde cups waarborgen zij ook meteen een optimaal draagcomfort. Voor de grotere borsten, waarbij ondersteuning en draagcomfort extra belangrijk zijn, is de beugelbikini dan weer de must have van het moment. Hier zorgen twee geïntegreerde bandjes ervoor dat de bikini niet uitglijdt tijdens het zwemmen of duiken, terwijl de borsten ook behaaglijk op de juiste plaats worden gehouden. Wil je diezelfde grote borsten dan weer optisch reduceren? Dan kies je voor een driehoeksbikini in minimizer-model.

Stijltips voor deze badkleding

Bikini's zijn er niet alleen voor zwoele zwempartijtjes en urenlang zonplezier. Ook tijdens het strandfeest of in een trendy club in een vakantieoord zijn ze graag geziene gasten. Hier zullen ze een ideale bh-vervanging vormen onder een top of jurkje, maar mogen ze uiteraard ook gewoon sexy gedragen worden. Wat dacht je van een bikinitop met een rokje? Ook onder een kanten top zullen ze jouw stijl de nodige sexappeal bezorgen. Draag er een strandjurk over om je extra vrij te voelen. Verkies je toch een verblijf op het strand? Zet dan die mooie zomerhoed op, bescherm je ogen met een zonnebril en geniet van al dat moois om je heen. Bikini's vormen echt een heerlijke toevoeging voor de zomerperiode.