Ringen1.123
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
ELLI Sieraden set in Goud: voorkant
Nieuw
Tip

ELLI

€ 39,90
Beschikbare maten: 52, 54, 56, 58
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Ringen: mooi in een handomdraai

Al meer dan tweeduizend jaar zijn mensen van over de hele wereld gefascineerd door de kleinste der sieraden: ringen. Intussen worden ze steeds meer aanzien als een symbool van liefde en een teken van verbondenheid. Om die reden doen ook duurdere edelmetalen en diamanten steeds vaker hun intrede. De tijd van ringen op basis van steen, hout en botten ligt dan ook al duizenden jaren achter ons. Aangezien iedere vinger en elke smaak anders is, komen de producenten met een breed aanbod aan damesringen die iedere voorbijganger een optische feestelijkheid moet garanderen.

Een damesring voor iedere look

Ringen zijn een ideaal hulpmiddel om het individuele karakter te onderstrepen. Zo kunnen ze een casual outfit eenvoudig omtoveren in een stijlvolle jurk. Vooral indien ze in combinatie met allerhande andere accessoires gedragen worden, is dat het geval. Tijdloze modellen op basis van roestvrijstaal, zilver of goud overtuigen hier dankzij hun hoogwaardige afwerking en de hoge dosis discretie. Voor wie zich een opvallende of zelfs extravagante look wenst aan te meten, zijn er rijkversierde damesringen waarbij ingewikkelde patronen en stenen het accessoire uniek maken. Liever een speelse uitstraling? Kies dan voor een damesring waar ook letters in verwerkt zijn. Uiteraard is een dergelijk sieraad ook een aanrader als liefdevol cadeau. Tot slot doen ook gekleurde ringen steeds vaker hun intrede. Denk bijvoorbeeld aan rode of paarse damesringen die de outfit een opvallende kwinkslag bezorgen.

Damesringen en hun bouwstoffen

Ringen komen in verschillende uitvoeringen en materialen, zoals goud. Meestal gaat het om een legering, om de ringen harder te maken. Vanaf 18 karaat spreekt men echt over een luxueuze uitvoering. Het populairste edelmetaal blijft echter zilver, terwijl ook het kostbare platina aan een opmars bezig is. Wees wel voorzichtig met dit laatste, want ringen op basis van dit materiaal zijn maar moeilijk te repareren. Tot slot kunnen ook heel wat edelstenen in de ring verwerkt worden. Hier is de bekendste dan wel het harde diamant, terwijl ook saffier, robijn, smaragd, granaat en zirkonia terugkomen. In principe is die laatste geen echte edelsteen, maar dergelijke synthetische edelstenen zijn een kwalitatief en goedkoop alternatief voor een hippe damesring. Tijdens een avondje stappen hoef je nu eenmaal geen dure ringen te dragen.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Ringen, GoudRingen, ZilverRingen, Gemengde kleurenRingen, ZwartRingen, WitRingen, BlauwRingen, GroenRingen, Roze
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Free of charge from all network providers. Charges may apply when calling from abroad.***All prices incl. VAT.