DEAL DAYS: -20% op ALLES5

SALE20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Kettingen: zet de puntjes op de i

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom vrouwen nu eigenlijk kettingen dragen. Soms hebben ze een bijzondere betekenis, soms is het gewoon mooi als accessoire en soms voegt het echt iets toe aan de outfit. Een mooie ketting is de kers op de taart van een look en kan een genuanceerd en subtiel duwtje in de rug geven of net voor een leuke twist zorgen. De verfijnde details van dit onmisbaar accessoire stralen klasse en vrouwelijkheid uit maar zijn even goed soms echte statement pieces. Heb je jouw eigen stijl gevonden in het steeds groter wordende assortiment? Dat is belangrijk, maar laat dat jou niet tegenhouden om ook af en toe eens een risico te nemen en voor iets volledig nieuws te gaan.

Halskettingen en hun materialen

De reden waarom kettingen zo populair zijn en als elegant beschouwd worden? Dat heeft veel te maken met het materiaal. Goud en zilver zijn de traditionele keuzes, maar hebben al lang geen monopolie meer. Het zogenaamde RVS is een populair alternatief net als exemplaren van hout of acryl. Ook parelkettingen doen het nog altijd goed en is elke vrouw niet in meer of mindere mate fan van een paar blinkende edelstenen? Heb je uiteindelijk een keuze gemaakt wat jouw favoriet materiaal is? Dan blijven er nog keuzes over qua dikte, qua lengte van de kettingen en natuurlijk ook de versiering. Hier een alternatieve keuze in maken verandert drastisch de algehele look van jouw outfit. Spannend toch?

De juiste ketting voor de juiste look

Draag je een leuk shirt of jurkje met een zogenaamd rond decolleté? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een choker. Deze nauwe halskettingen geven een stoere en edgy feel aan jouw look en zijn geknipt om te combineren met ripped jeans en graphic shirts. Wil je elegant voor de dag komen? Met een subtiele en delicate collier is er geen kans op fouten maken of je nu een jurk of een stijlvolle blouse aan hebt. Ben je op weg naar ergens met een diepe V-hals? Dan is een lange en slanke ketting de logische keuze. Om de aandacht helemaal te trekken op jouw sieraad kies je bij voorkeur voor een simpel en effen kleurenpalet om te dragen bij de kettingen.